Herhangi Bir Resim Dosyasına EXE Dosyası Gömmek Mümkün Mü
-
Degerli Müridler;
Bir cok yöntem denedim,bircok program yazdım;ama EXE dosyasını bir resim dosyasına gizleyemedim.Ancak bir EXE'yi diger bir EXE'ye gizliyebildim.Sizin bildiginiz bir yöntem var mı? Örnegin JPG dosyasını çift tıkladıgında içinde bulunan EXE'nin kodu execute edilecek. -
şimcik kardeş bu konuy okadar uraştımki bi bilsen artıkın millet exe de yemiyo jpg ye yada gif uzantısı bile yapmak çok zor bişey sanıtım yani jpg yi exe ye gömüyozda tersini çözemedim sen bulursan pm at
-
Exe yi jpg arkasına saklayabiliyoz.
Bunun için secureengine professionalı kullan. Bulursun heryerde.Biraz kullanımı karışık ama çözersin. -
Bu proagent ile yapılıyodu
-
Link verebilirmisiniz böyle bir program varsa?
secureengine pro diye bi program bulamadım. -
jpg yi trojan serveri ile birleştiriyorsun ama sonuç uzantı exe bi program vardı önceki konularda sonuç uzantı jpg oluyordu ama resmi açtığında içine sığdırdığın exe çalışmıyordu. yine aynı programı kullanarak jpg nin içinden exe yi çıkarıyordun önemli olan exe ile birleştirip uzantının jpg kalması bu şu ana kadar mümkün olmadı bulan olursa banada bir pm lütfen :D
-
Secure Engine Professional 1.0
http://securengine.isecurelabs.com/download/securengine_setup.exe
Kullanımı :
Bu program bize gelen resimlerin içinde acaba trojan varmı yada
gizli bir virüs varmı...diye kamuflaj programlarını açığa çıkartıyor...
burası bizi ilgilendirmiyor aslında bizi ilgilendiren kısmı bu programın içine
yabancı bir program koyabilmemiz...
Gelelim dosya gizlemeyi anlatmaya
SecurEngine Professional’ ı çalıştırın ve Hide Files yazan linke tıklayın
Add Files düğmesine veya Add Folder düğmesine basıp gizlemek istediğiniz dosyaları seçin.
isterseniz dosyaların bulunduğu pencereye sürükle-bırak şeklinde de ekleyebilirsiniz.
bunların dışında daha önce çalışmış olduğunuz kara tahtayı da BlackBoard tuşu ile import
edebilirsiniz...
eğer herşey tamamsa Next tuşuna basın.ayrıca burada dosyaların sıkıştırılıp
sıkıştırılmayacağına da karar verebilirsiniz.
dosyaları içine gizlemek istediğiniz taşıyıcı dosyayı seçmek için Select Carrier
düğmesine basın. burada dosyaların silinip silinemeyeceğiyle ilgili ayarlamalarınızı yapın.
Next tuşuna basarak devam edin.hangi algoritmayla dosyalarınızı şifreledikten sonra
ana dosyanın içine gömmek istediğinizi seçip parolanızı da Enter Password yazan yere girin.
daha sonra Save As tuşu ile tarayıcı dosyanın yerini belirleyip işleriniz tamamsa Next tuşu
ile bir sonraki adıma geçin.
artık yapılacak tek şey kaldı.o da Hide tuşuna basarak tamamen güvenli taşıyıcı
dosyanızı oluşturmak ve içine şifrelenmiş dosya ve klasörlei gömmek...
Bu kadar işte
-
peki bu dosyayı çalıştırdığımızda içine gömdüğümüz exe çalışıyormu? önemli olan bu
-
Madem çalışmayacak neden gömüyorsun ki?
Hoca zaten amaç o değil mi? Yoksa boşboşuna gömmenin anlamı ne -
98 de yukledim ama calısmadı. Bilmem ne dll eksik diyo. XP demi calıstırmak lazım bunu?
-
ertan saolasın kardeş.
konuyu açan arkadaş bu konu daha önceden çok defa açıldı san ki.
:S
Toplam Hit: 12157 Toplam Mesaj: 15