Herkes Demon Face Çalışmasını Göstersin (Adobe After Effect)
-
bide arkadaşlar hazır konusu açılmışken sorim bende,şöyle videonun üzerine yazılar yazabileceğim yada videonun arka fonuna resim koyabileceğim kısaca video üzerinde basit oynamalar yapabildeğim ilaç derdi olmayn bir program varsa söylerseniz seviniirm
-
Dai Adobe Premiere Pro Kullan.
Wert hocam da saglam effekteler yapar :D ozellikle Fluid konusunda uzmandir :D
-
arkadaşlar 1 seneye yakındır after effects ve premier kullanıyorum. zaten photoshop geçmişim epey bi zaman oldu.yardım ihtiyacı olana arkadaşlar bana ulasabilirler.size önerim hazır effectler (flash muzzle) kullanın.Baslangıc icin en iyi çözüm odur.simdi size bir kıyak daha yapıp hazır efekt programı veriyorum.
Particle illusion 3.0
http://rapidshare.com/files/219717612/PI_3.0.rar
kolay gelsin.
-
bunu bi kasmaya bşalayacam sora altından çıkmak 1 yıl sürecek sınawlar bitene kadar karşmıyorum
-
crackimi yaptım kurduk bakalımda,türkçe kaynak sıkıntısı var gerçekten bide çok zaman ayırmak lazım,
belki ekmek yedirir ,az çok gittiği yere kadar götürrüz,ama türkçe kaynak lazım işte.
-
şifre yanlış diyo bende
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------
şifre yanlış diyo bende
-----------------------------
şifreyi elle gir ya da c/p yaparken dikkat et boşluk olmasın... şifre yanlış değil -
www.wtalk.org olarak giriyorum verdiği hata
! C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Yeni Klasör\AAECS3.part2.rar: Adobe After Effects CS3\payloads\AdobeAssetServices3All\AdobeAssetServices3All1.cab şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
! C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\Yeni Klasör\AAECS3.part2.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu
2.partta şifre hatası veriyo ayrıca part hatalı değil kb olarak kontrol ettim
-
after efect ile ilgili türkçe kaynaklı forumlar var internetten bulabilirsiniz ben mesela uye oldugum bır tanesını vereyım.
http://www.after-effects.tr.cx/
bu siteye girip turkce dersler alabilirsiniz program ile ilgili
adobenin hemen hemen tum programları ıcın verılmıs dersler mevcuttur...