Herkes Duyduğu En Komik Gafları Yazsın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Bir gün ders boş bizi susturmak için bir öğretmen gelir..Görevini tamamlayıp herkesi oturtup giderken daha doğrusu biz gittiğini sanarken, Ark. ayağa kalkıp tam kapıya öğretmenin arkasından El hareketi yapar ve şrrraakkkk diye ses de cıkar öğretmen kapıyı tekrar actığında arkadaşın eli o durumda cocuğu yakalar ceker yanına konuşur... vs. vs. vs. :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    lise 2 sınıfta defterlerden kopardıgımız yapraklarla top yaptık bide bantla sardık oynuyoruz işte.. takozun biri bi koydu camdan dışarı biz tabi fırladık gittik.. tam alıcaz aoo oda ne okulun voleybol topu.. hemen aldık saklana saklana sınıftayız işte her yer tozduman bir birimizi görmüyoruz.. sıralarıda geriye doğru ittirmişiz alan bol yani ... güzel güzel oynarken kaltağın biri çıkıp gitmiş müdere... hayde tam topa vururken yakalamassınmı bizi :D o anki durum hemen toparlanma vaziyeti :D hoca düzeltin lan burayı dedi... neyse düzelttik bi kaç sırayı.. hoca gitti dedik bi daha gelmez heralde :D başladık gene oynamaya kapı birden bir açıldı şok oldum :) kitlendim. hiç beklemediğim anda :D "top oynayanlar odanın önüne" diye bir ses çıktı sadece.. biz o anki yusuflukla gittik tabi bunun sıradan bozma bir sopası var onla tanışmayı bekliyorduk :) bi geldi okulu temizliceksiniz diye önce çok bozulmuştuk ama sayısal 3 dersten kaçtıgımız için sonradan hocaya gidip teşekkür etmiştik :D o 3 ders süper :d

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

lise sondayız işte..bi gün kankamla sırada oturuyoz.ders cografya..sınıf boyyle kendi havasında felan...onumuzde de bi arkadas var.serdar adı da iste...harbi tam piçtir yane..dedim kanka buna bi oyun oynayalımmı..dedi tmm..

sonra ben serdar " burnunda bisey var lan dedim ne o oyyle dedim.."

serdar da "nie ne var oglum burnumda..siktir nan felan..." dedi bana...sonra önüne döndü ve hemen kafayı sıranın altına soktu burnunu yokluyor eliyle..bu sırada tum sınıfın gözü de serdar da tabe...felaket kopmuştuk ya.. :)

copy
Toplam Hit: 2559 Toplam Mesaj: 14