Herkes İçin C# (Sharp)
-

Download Hotfile:
http://hotfile.com/dl/73393372/a70ffdc/Herkes_icin_C_By_RedLeoN.rar.html
Download Fileserve:
http://www.fileserve.com/file/yV4ScJu/Herkes icin C# By RedLeoN.rar
-
tam c# a yönelmişken, onla uğraşırken bu iyi oldu :) :)
şu elimdeki staj projesini bitireyim bu kitaba başlayayım başlayacak kaynak arıyodumz aten :)
eline sağlık ustaaa -
Real kitabın taranmış hali mi bu yoksa pdf version mu?
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------
Real kitabın taranmış hali mi bu yoksa pdf version mu?
-----------------------------hemen bakıp söyliim
edit: taranmış hali abi sayfaları taramışlar ama öyle okunmayan dandini dunduni bi tarama değil gayet güzel
-
Ben baktım bile :) sayfa sayfa taranmış..şunuda belirteyim güzel taranmış cıkartıp kendin ciltliceksin..
Edit: Tüh benden önce davrandı :) -
mazur görün ama C# bence kitaptan falan öğrenilmez hacular youv :D
-
_Dert_ bunu yazdı:
Ben baktım bile :) sayfa sayfa taranmış..şunuda belirteyim güzel taranmış cıkartıp kendin ciltliceksin..
Edit: Tüh benden önce davrandı :)
-----------------------------her türlü kapışırım :p ehuehe :p
-
Holyzone bunu yazdı:
mazur görün ama C# bence kitaptan falan öğrenilmez hacular youv :D
-----------------------------başına oturup takıldıkça netten kuracalayrak öğrenmek daha güzel oluyo gibi haklısında, kitapta bulunsun fena mı?
ppek programlama temeli olmayan biri kurcalayarak daha zor öğrenir ktiabı takip etmesi daha hayrına olur diye düşünüyorum.
hee kitap bitince çat diye öğrenmiş mi olcak , hayır tabiki.. devam edicek kafasına göre projelerle vs öğrenicek işte. -
Taranmış hali yıllardır var zaten piyasada da, arama yapılmıyor içinde o yüzden sordum. Teşekkürler yine de.
-
JPriest bunu yazdı:
-----------------------------Taranmış hali yıllardır var zaten piyasada da, arama yapılmıyor içinde o yüzden sordum. Teşekkürler yine de.
Abby fine reader ile ocr ediver abi taraması güzelse sorunsuz bi şekilde çıkartır text halini bence -
utavli bunu yazdı:
Eyw. hoca sağlam paylaşım....
-----------------------------iyi çalışmalar...