Herkes İçin Futbol Hakemliği Başvuru
-
ben ta 2sene önce 2009 eylülünde başvurdum. 2011 eylülünde mail geldi online eğitime kabul edildiniz diye. Online eğitime katıldım, online sınavı geçtim ondan sonra taa nisanda mail geldi eğitime kabul edildiniz diye. Burhan Felek spor kompleksine gittik kayıt yapıldı. En aşa 200 kişi vardı. Adam anlattı bişiler 2 saat sonra c.tesi günü (ertesi gün) saat 9 da sınav var mutlaka gelmeniz lazım o sınavın telafisi yok onu geçerseniz eğitim devam edicek geçemezseniz eğitiminiz bitecek diye.
o gün telefon kafayı yemişti bi kapadım açtım. Saatine hiç bakmadım. Kurdum saat 7 ye. Saat 7 de de kalktım anında hazırlandım bindim metrobüse gidiyorum. telefonun saatine bakıyorum metrobüsteyken 08.05 yazıyo. Acaba yetişirmiyim falan diye stres yaparken metrobüsün saatine bi baktım 09.43 yazıyo...hassiktir dedim heralde metrobüsün saati yanlış. Ordan bi kadına sordum 10 a çeyrek var dedi. Telefonu fırlatacaktım otobüsten dışarı o derece sinirlendim. Alet kafasından saat uydurmuş resmen ya..geçen haftada eğitim kapanış maili geldi. Şimdi tekrar başvurcam amk
-
2 sene önce kayıt yaptırdım hala bekliyorum..
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
abi küfür yemeye ne kadar meraklıymışsınız böyle :D
-----------------------------sade küfür olsa iyi. hakemlik işi sakat ne kadar hakkaniyetli davranırsan davran iki tarafı da memnun edemezsin. amatör ligde bile ne kavgalar çıkıyor. burda birkaç hakemi tartakladılar lig bitimine doğru.
-
bende basvurdum bekleyin asrın collinası geliyor