Herkes Sesini İfşa Etsin
-
çocuk gelsin elemandan isterim bakalım verrecekmi !!!!!!
-
bensiz_aglama bunu yazdı
Vermeyenin pipisi düssün..
-
HoLyCat bunu yazdıbensiz_aglama bunu yazdı
Vermeyenin pipisi düssün..
offf çok ağır laaa bu (:
-
hocam pipi demiyorum ben ona isim koydum :D
-
bi metin felan vereydin de onu okuyaydık. şimdi açtım, ne söyliyeceğimi bilemediğim için kapadım :)
-
Gharzvog bunu yazdı
bi metin felan vereydin de onu okuyaydık. şimdi açtım, ne söyliyeceğimi bilemediğim için kapadım :)
Herkes tekerleme söylesin ben söyledimde sonra matrak konusu olurum diye kaldırdım :D
-
aliyk bunu yazdıGharzvog bunu yazdı
Herkes tekerleme söylesin ben söyledimde sonra matrak konusu olurum diye kaldırdım :D
tekerlemeyi yaz deneyim hocam :D
-
yıaa ben gaydediyom da o ses benim sesim deyill çog güzel sesim vardır halbukin, o ne öyle çatallı falan goymam ben!
-
Dört deryanın deresini dört dergahın derbendine devrederlerse, dört deryadan dört dert, dört dergahtan dört dev çıkar.
İndim dereye sarul seke teke çepiç tek otlarlar. Dedim niçin sarul seke teke çepiç tek otlarsınız? Dedi bizim sorumuz sopumuz torumuz topumuz sarul seke teke çepiç tek otlarlar.
Bir tarlaya kemeken ekmişler.İki kürkü yırtık kel kör kirpi dadanmış.Biri kürkü yırtık erkek kel kör kirpi diğeri kürkü yırtık dişi kel kör kirpi. Kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin kürkünü kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin kürküne;kürkü yırtık dişi kel kör kirpinin kürkünüde kürkü yırtık erkek kel kör kirpinin kürküne eklemişler
okuyun hadi
Espo tarafından 10/Eyl/12 21:01 tarihinde düzenlenmiştir -
alın hadi :D ilk kez okudum burda bu tekerlemeleri, öncesinde herhangi bi alıştırma yoktur :) ilki basit olduda 2. si sövdürüyordu azdaha
http://vocaroo.com/i/s0QSRPtNqzm8
edit: vazgeçtim :)
sesim kalın ve yüksek çıkmış heralde :| normalde böyle değil :|
Espo tarafından 10/Eyl/12 21:33 tarihinde düzenlenmiştir