Herkese Ücretsiz Eğitim Ve Sertifika İmkanı.
-
Felony bunu yazdı:
-----------------------------
arkasında chip varsa kesin sertifika geçerlilik süresi 2 veya 3 yıldır :))
-----------------------------01.01.2011 den sonra 3 yıl şidi alırsan sonsuza dek :D
-
ücretsiz diyoruz hala anlamakta zorluk çekenler var.
başta yazdıklarımı 10 kere açıklamak zorunda kalacağımı düşünmemiştim tbt müritlerine.
evet her şey ücretsiz. 1 kuruş para ödemiyorsun.
ayrıca chip'in arkasında da burası var. chip'te ki sınavı da bunlar hazırladı.
-
çentik
-
Microsoft Office Eğitimi 2007 eğitimi için nasıl basvurcam hocam mesela katılım belgesi var tıklıyorum olmuyor :S
-
para birikse elimde Bilge adama gidicem direk .. MS' onaylı harika bir eğitim merkezi iş imkanıda garanti ..
paylaşım için saol hocam iş görür :) -
örnek

-
vay aq bende kendimi bi bok biliyorum zannediyodum :| deneme sınavlarında maksimum başarı %51 :|
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------vay aq bende kendimi bi bok biliyorum zannediyodum :| deneme sınavlarında maksimum başarı %51 :|
-----------------------------deneme sınavlarını bir kere çözüp sonuçları öğrendikten sonra baştan çözebilirsin.
ama bitirme için öyle bir şey yok.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------vay aq bende kendimi bi bok biliyorum zannediyodum :| deneme sınavlarında maksimum başarı %51 :|
-----------------------------deneme sınavlarını bir kere çözüp sonuçları öğrendikten sonra baştan çözebilirsin.
ama bitirme için öyle bir şey yok.
-----------------------------yav öyle yapıp geçmek kolay ama o soruda yanlış yaptıysan bilmediğin bir şeyler var demektir.o yüzden eğitimleri baştan sona almaya başladım
-
bu sertifika kagıttan ibaret olup hiç bir şekilde geçerliligi yoktur isteyene psden yapayım yolluyım:P