Herkesin Almak Veye Yapmak İstedigi Araba Vardır Sizinki Ne??
-
Shelby mustang GT500 (1967)
-
67 mustang fastback favorımdır .Az kaldı bıraz daha para bırıktıreyım alacagım 90 modellerı dısında ne olursa olsun mustang dır favorimdir
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha :D hoca en hızlısı hayabusa diye biliyorum.
ayrıca hayabusayı kullanamazsın hayabusa seni kullanır :D
-----------------------------benim yazdığım motor neymiş baktın mı :D
-----------------------------ahahah :D hoca sen benim yazdığım ikinci cümleyi okudun mu :D
-
-
valla hocam benim arabayı bmw 3.30 yada audi a3 vs gibi modellerle deiştirmek gibi isteklerim var elbet ama..
şöle para olcak ya da lotodan fln para çıkcak ,kendme diilde peder beye adına yakışır bi' makam arabası misali audi a8,bmw 7,45 misali bişiler almak isterdim..
hep o bize alıyo azda biz alak :p :p -
dodge charger r/t,challenger,mustang fastback,hemi cuda ve favorim 1969 model chevrolet camaro
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
valla hocam benim arabayı bmw 3.30 yada audi a3 vs gibi modellerle deiştirmek gibi isteklerim var elbet ama..
şöle para olcak ya da lotodan fln para çıkcak ,kendme diilde peder beye adına yakışır bi' makam arabası misali audi a8,bmw 7,45 misali bişiler almak isterdim..
hep o bize alıyo azda biz alak :p :p
-----------------------------şunu alalım senin pedere:)
Maybach 62s.. Boeing 747den tek eksiği kanatları
-
Bundan alıcam bi tane param olunca : )
-
subaru impreza başka tanımam hep dua ediyorum allahım bana bu arabayı nasip et canımıda onun içinde al diye bunu bilen arkadaşlarım ve ailemde alamamam için dua ediyor :)
-
impala ii dir xD