Herkesin Aradıgı İnstagram Scripti
-
konuyu güncelledim :)
demoya girip bilgilerinizi yazmayın o ne oldugunu anlatmak içindir sayın müridler elin oglu kurmuş kurarkende scripti unutmuş biz ona çökelim
-
DanqerLine bunu yazdı
demoya girip bilgilerinizi yazmayın o ne oldugunu anlatmak içindir sayın müridler elin oglu kurmuş kurarkende scripti unutmuş biz ona çökelim
RimPalace tarafından 21/Şub/17 23:36 tarihinde düzenlenmiştir
takipçi gönderme beğeni yollama felan bozuk -
RimPalace bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
takipçi gönderme beğeni yollama felan bozukhocam ne ara üye kastında :) hemen bozuk dedin
önce milletin oraya giriş yapmasını saglıcaksınki sana bot olsunlar sonra takipçi gönder diceksin zaten sqlin içi boş :) sen dolduracaksın oltalama yöntemi ile anlatabildimmi anlatamadıysam pm at hocam tek tek izah edicem
-
RimPalace bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
takipçi gönderme beğeni yollama felan bozukscript çalışıyor fakat şifreli dosya tedirgin ediyor :) instagram.php dosyası ioncube php 5.6 ile şifrelenmiş decode edemedim :(
-
ManiakRhifat bunu yazdıRimPalace bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
takipçi gönderme beğeni yollama felan bozukscript çalışıyor fakat şifreli dosya tedirgin ediyor :) instagram.php dosyası ioncube php 5.6 ile şifrelenmiş decode edemedim :(
scripti sorunsuz kurdum tek eksik user yani bunu millete yedirip üye kasmak
DanqerLine tarafından 22/Şub/17 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
yunusemre bunu yazdı
3 sayfa olmuş kimse anlamamış scriptin ne işe yaradığını.
Bu script ile "bedava takipçi" ya da "instagram profilini ziyaret edenleri gör" vs gibi kandırmacalarla (ya da gerçek bir hizmet verirsiniz bilemiyorum ben geneli konuştum), instagram kullanıcılarının bir şekilde bu siteye üye girişi yaptırıyorsunuz bu esnada bu kullanıcının tokenleri toplanıp havuzda birikiyor. Havuzunuzda 100 üyelik/token birikti diyelim. Siz de panelden bu 100 kişinin hesaplarıyla istediğinizi takip ettirip, istediğiniz yorumu attırabilirsiniz (script sorunsuz çalışıyorsa). Olay bu, bedavadan takipçi artırımı vs yok.
Olayı tam olarak anlamadım ama kullanıcılar girmek istemedi, hesap benim değil mi amk dedi.
Zorla mi sokacağız?
-
DanqerLine bunu yazdıRimPalace bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
takipçi gönderme beğeni yollama felan bozukhocam ne ara üye kastında :) hemen bozuk dedin
önce milletin oraya giriş yapmasını saglıcaksınki sana bot olsunlar sonra takipçi gönder diceksin zaten sqlin içi boş :) sen dolduracaksın oltalama yöntemi ile anlatabildimmi anlatamadıysam pm at hocam tek tek izah edicem
ne aramı dedim :D usta 2 fake acc açıp giriş yaptım siteme
bozuk dememin sebebi şu

-
RimPalace bunu yazdıDanqerLine bunu yazdıRimPalace bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
bozuk dememin sebebi şu

sqlden admin yaptınmı hocam kendini ?
user adını bul isadmin degeri 0 onu 1 yap sonra
siteadresi.com/admin yaz ayarlar sekmesinden hepsini aç hocam
-
DanqerLine bunu yazdıRimPalace bunu yazdıDanqerLine bunu yazdıRimPalace bunu yazdıDanqerLine bunu yazdı
bozuk dememin sebebi şu

sqlden admin yaptınmı hocam kendini ?
user adını bul isadmin degeri 0 onu 1 yap sonra
siteadresi.com/admin yaz ayarlar sekmesinden hepsini aç hocam
onu yaptım zatende admin ayarlarından neyi açıcaz ?
-
Pikacu bunu yazdıyunusemre bunu yazdı
3 sayfa olmuş kimse anlamamış scriptin ne işe yaradığını.
Bu script ile "bedava takipçi" ya da "instagram profilini ziyaret edenleri gör" vs gibi kandırmacalarla (ya da gerçek bir hizmet verirsiniz bilemiyorum ben geneli konuştum), instagram kullanıcılarının bir şekilde bu siteye üye girişi yaptırıyorsunuz bu esnada bu kullanıcının tokenleri toplanıp havuzda birikiyor. Havuzunuzda 100 üyelik/token birikti diyelim. Siz de panelden bu 100 kişinin hesaplarıyla istediğinizi takip ettirip, istediğiniz yorumu attırabilirsiniz (script sorunsuz çalışıyorsa). Olay bu, bedavadan takipçi artırımı vs yok.
Olayı tam olarak anlamadım ama kullanıcılar girmek istemedi, hesap benim değil mi amk dedi.
Zorla mi sokacağız?
Zorla sokamazsın hocam. Kandırarak olacak. Kişi Bu sayfaya yetki vererek bedava takipçi kazanacağını ya da profiline bakanları görebileceğine inanacak ama aslında sizin kurbanınız olacak. Bu sayfa yem yani. Balığı oltaya almak için.