Herkesin Kandili Mübarek Olsun
-
kandiliniz mübarek olsun efem.dualarınız kabul olsun.
-
bu bana gelen bi bayram mesajıydı kandile uyarlamak istedim fakat olmadı ben de öle veriim :|
"mübarek bayramınızı tevhidi imaniye ve uhuvveti islamiyede ittifaken tevazu ve telaifle tebrik eder alemi islama maliki ebediden saadet niyaz ederim"
yannız bilen var bilmeyen var berat kandili diye belirtseydiniz, bnm gördüğüm bir kişi yazmış sadece :|
-
-
Herkesin kandili mübarek olsun.
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------bu bana gelen bi bayram mesajıydı kandile uyarlamak istedim fakat olmadı ben de öle veriim :|
"mübarek bayramınızı tevhidi imaniye ve uhuvveti islamiyede ittifaken tevazu ve telaifle tebrik eder alemi islama maliki ebediden saadet niyaz ederim"
yannız bilen var bilmeyen var berat kandili diye belirtseydiniz, bnm gördüğüm bir kişi yazmış sadece :|
-----------------------------
bilmeyen yoktur sanırım -
herkesin kandilini en içten dileklerimle kutlarım...
-
hayırlı kandiller herkese
-
Hadisi şerif;(Şabanın 15. gecesini ibadetle, gündüzünü de oruçla geçirin! O gece Allahü teâlâ buyurur ki: "Af isteyen yok mu, affedeyim. Rızk isteyen yok mu, rızk vereyim. Dertli yok mu, sıhhat, afiyet vereyim. Ne isteyen varsa, istesin vereyim" Bu hâl, sabaha kadar devam eder.) [İbni Mace]
Arkadaşlar istemeyi bilelim bu gece...
-
kandiliniz mubarek olsun hayırlara vesile olur insallah.
-
SpinozA bunu yazdı:
kandiliniz mubarek olsun hayırlara vesile olur insallah.
AMİN!