Herkesten Rica
-
Kendi beğendiğiniz kitapları ve albümleri, olumlu/olumsuz eleştirilerinizle birlikte bizimle paylaşırsanız sevinirim... Herkes kendi zevkini paylaşsın, belki okumadığımız nice güzel kitaba, dinlemediğimiz nice güzel albüme ulaşma şansımız olur böylece...
-
güzel bi fikir criminal benden bitane roman. mine artunun ZULAsı değişik bi roman.5 kişi bi yerde farklı beş kişi başka bi yerde iki farkli mekanda geçiyor tam bi matruşka tavsiye ederim
-
tuna kiremitci--- bu işte bir yanlızlık var
lance armstrong ---- yaşama cevrilen pedal
muzık--- joe satrıani rock muzık yngwie johan malmsteen --
-
KAVGAM = adolf Hitler ... GErci daha yarisindayim okudugum tek kitap bunu :D
-
Metal Firtina ----> Edebiyat olarak berbat ama sürükleyicilik olarak süper
Da Vinci'nin Şifres -----> Edebiyat ve Sürükleyicilik olarak mükemmel bi kitap
Kod Adi Atilla ----> Eger mafya alemini filan merak edip Alaaddin çakici yi tanımak istiyosanız mükemmel gelebilir. Ama sadece meraktan okumak isteyenler almasın bıktırıyor kitabın tamamı çakıcının dialogları halinde devam ediyo...
Sivil Örümceğin Aginda ----> Muhteşem bi kitap hiç bir siyasi yani olmadan Amerikanın üzerimizde kurdugu planları ortaya döken bi eser
-
LadyRenegade bunu yazdı:
Kim ne derse desin o alemde tek,onun dşında kmseyi sevmem: Özcan Deniiizzzz!! - bütün albümleri..
Criminal abicim kusura bakma niyetim konuyu geyige cevirmek falan degil, LadyRene baci sende kusura bakma ama bunu yazmayacaktin ablaciim yaaa. Ben bu i*nenin adini duysam bir hafta ruh halim duzelmiyo...yeryuzunde iki ayagi uzerinde yuruyebilen en asagilik mahluk bu kitapsiz...
-
Unutulmuş Diyarlar Serisi(R.A. Salvatore)= Beni Frpye başlatan seri, Kara Elf Üçlemesi ile başlayın zaten sonra duramayacaksınız ben 3 ayda 30 kitap okudum bu sayede :)
Ejderha Mızrağı(Weis&Hickman)= Frpye devam... Edebi açıdan super bir Frp eseri ve insana çok şey kazandırıyor Fantastik dünyada geçsede olaylar...
Tek Dünya Imparatorluğu(Hakan Yılmaz Çebi)= Dünyanın düzenini belgelere dayalı bir biçimnde anlatıyor okuyun ve nasıl bir dünyada yaşadığımızı, Amerika'nın bile aslında yönetildiğini görün. Çok çarpıcı bi kitap...
-
YATMADAN ÖNCE 101 FIRCA DARBESİ GÜSEL KİTAP :D
-
Arkadaşlar ben bi kitap ismi yazıcam ama bu kitabın bi özelliği var.. Bu kitabı 5 arkadaşla beraber biz hazırladık.. Çok emek harcadık.. Okunmaya değer olduğu kanaatindeyiz.. Kitabın ismi "Terörizm ve Anti-Terörizm" ... Bu konularla ilgilenenler için, öğrenci gözüyle bir bakışı inceleme olanağı vaad ediyor. 1 ay içinde piyasada.. Duyurulur...Almak zorunda değilsiniz sadece küçük bi reklam yapim dedim:)Bu arada edebiyatı ve kapak tasarımı bana ait.. Saygılar..
Ayrıca Metal Fırtına iğrenç bi kitap.. Amerika'nın bedavaya reklamını yapmaktan başka bişey yapmıyo bence..
-
Amin Maalouf {Güzeldir}
-
leman / lombak / lemanyak / çikita
başka dergi tanımam