Herkez Seo Uzmanı Olmuş
-
tebrikler google aramasındada en altta tbt gözden kaçmadı :)
web sitesi yapan internet cafe tarzı yerler var :| google 'da sayfanız 1.sırada garanti veriyoz felan diolar adwords 'den şe edip milleti .... 'lar.
...
Tahribat.Com | PR6-5-4-3 Mevcut 7 Yolda, Backlink Satışı TBT Özel
< ="ws">13 Eyl 2009 ... Pr6-5-4-3 Mevcut 7 Yolda, Backlink Satışı Tbt Özel Beyler Pr7 De Ufak Bi Sorun Oldu Halledip Eklicem Satışa Tabi Ilgi Olursa, Sadece Tbt De ...
www.tahribat.com/Forum-Pr6-5-4-3-Mevcut-7-Yolda-Backlink-Satisi-Tbt-ozel-94965/ - Önbellek -
%90 ı backlink bu işin
tek satır kod yazamayan arkadaşım var 15-20 k tekil çekiyo sitesi :)
adam yemedi içmedi backlink kastı
hea binlerce siteye post atar do follow link kasarım diyosan sen seo uzmanısın başka bi açıklaması yok
geri kalan %10 u teferruat
-
seo da para var ondan herkes seo uzmanı , üç lira bes lira herkes ne kopartırsam , seo bende ne ifade ediyor makine mühendisi yazınca ilk sayfada çıkan tek kişisel site bana ait , egomu tatmin ediyorum :)
-
"backlink" kelimesinde birinci sıraya çık iyi seocusun diyim. ama "backlink satışı" gibi bir kelimede 1. olarak ben kral seocuyum diyosan o bahsettiğin; atıp tutan seoculardan farkın yoktur gözümde.
edit: backlink kelimesine baktım da, kasan hiç olmamış hatta yok denecek kadar az. backlinkte çıksanda belli olmaz =)
-
backlink yaz ozaman google ilerigel.com a bak nerede göremiyorsan micsroftun mercegini kullanırsın kolaylık olur :D
-
linkleri_boyle_yapmayi_seo_saniyorlar.php
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
backlink yaz ozaman google ilerigel.com a bak nerede göremiyorsan micsroftun mercegini kullanırsın kolaylık olur :D
-----------------------------sanırım mercek lazım bana. 5. sırada ilerigel
-
ister seo olsun ister baclink olsun veya cok daha baska yöntemler olsun.. . bu işte icraat lazım adamda kralını yapmıs. hatice netice meselesi. atıp tutan felaket derecede cok.
-
backlink için yaklaşık 11.000.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,10 saniye 11 milyon ilk 5 e girmek nedemek bunu senin anlaman biraz zaman alır ama anlıyanlarin gözlerini görür gibiyim
-
SEO ne ki la? :|