Herkez"Den SEVGİLİSİ"NE Buradan Haykırsın Ve 1 Güzel Söz Yazsın Burada Da Arşivimiz Olsn
-
2dir boynuz oluyorum. Sevgilisi olan hatunlarla takılıyorum. Çok güzel oluyo valla sevgilisi telefondayken biz ımm nası desem "bazı atraksiyonlara" girmiş oluyoruz, değişik fantezi oluyor. Wasp'tan wild child gibi yani.. Bence aşk budur.
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------
2dir boynuz oluyorum. Sevgilisi olan hatunlarla takılıyorum. Çok güzel oluyo valla sevgilisi telefondayken biz ımm nası desem "bazı atraksiyonlara" girmiş oluyoruz, değişik fantezi oluyor. Wasp'tan wild child gibi yani.. Bence aşk budur.
-----------------------------iyide hacı yanlış anlama bak :))
senin karın yada kız arkadaşın aynısını sana yapsa?
sapı olan karıya bakılmaz bence tabi karı kaşar ötesi değilse :))) -
aahhhhhh ulan ahhhhhhh
....
-
Bırak.. Rüzgarım altın saçlarını tarasın...
Sözlerim, kalbinin kapısını aralarsın.. Seni kaybetme korkusu ta içimde..
Sensin özlediğim, başkası değil..
a.q içim acıdı yine
-
Acaba ne kadar boynuzlandım ?
-
Musket bunu yazdı:
Acaba ne kadar boynuzlandım ?
hea yani boynuzlandigina eminsin bi de ne kadari mi diye merak ediyosun? -
seni çok seviyorum Dilay!!!!!!!!!!!!!!! hey be 8 ayı geride bırakmışızz....:)
-
seni beklerken durup bana iskence eden saatler..sen gelince hizla ilerleyip daha acimasiz oluyordu..hele gidecegin vakit kal demek isterdim ama gitmen gerekirdi..sensizlik öyle agirdiki yüregime boguluyorum zannederdim..disari kacardim yagmura acilayim diye..yagmura gözyasim karisirdi seni bulurdum damlalarda..kimseler bilmiyor neden agladigimi.soranlara hep farkli sebeplerim var.ince bir hastaliga yakalandi sevdam.. kalbim..sensizim bitanem...
-
Göklerde kartal gibiyidim,Kanatlarımdan vuruludum.Mor cicekli dal gibiydim,bahar vaktinde kırılıdm.. Ellere soramadım, Doyunca saramadım, görmeden duramadım...Nazlı yarimden ayrıldım...Coşkun pınarlar gibi, Sarhoştum rüzgarla gibi.İhtiyar cınarlar gibi,Birgun icinde devrildim.Ellere soramadım doyunca saramadım görmeden duramadım..Nazlı yarimden ayrıldım...eKEMGİM BAHTIMDAN KATI BAHTIM DUSMANIMDAN KOTU,BÖYLE KEPAZE HAYATI SÜRÜKLEMEKTEN YORLDUM..Ellere soramadıgımm, doyunca saramadıgım,Görmeden duramadıgım Nazlı NESOMDAN ayrıldım...İste size ask...
-
hay a.q bi bizimmi yok bende başlık açıyorum şimdi sevgilis olmayanlar diye :) sevgili olamyanlar oraya yazsınalr nası bir duygu...