folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Herkez"Den SEVGİLİSİ"NE Buradan Haykırsın Ve 1 Güzel Söz Yazsın Burada Da Arşivimiz Olsn

Herkez"Den SEVGİLİSİ"NE Buradan Haykırsın Ve 1 Güzel Söz Yazsın Burada Da Arşivimiz Olsn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    2dir boynuz oluyorum. Sevgilisi olan hatunlarla takılıyorum. Çok güzel oluyo valla sevgilisi telefondayken biz ımm nası desem "bazı atraksiyonlara" girmiş oluyoruz, değişik fantezi oluyor. Wasp'tan wild child gibi yani.. Bence aşk budur.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    -----------------------------
    2dir boynuz oluyorum. Sevgilisi olan hatunlarla takılıyorum. Çok güzel oluyo valla sevgilisi telefondayken biz ımm nası desem "bazı atraksiyonlara" girmiş oluyoruz, değişik fantezi oluyor. Wasp'tan wild child gibi yani.. Bence aşk budur.

iyide hacı yanlış anlama bak :))

senin karın yada kız arkadaşın aynısını sana yapsa?

sapı olan karıya bakılmaz bence tabi karı kaşar ötesi değilse :)))

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi

aahhhhhh ulan ahhhhhhh

....

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Bırak.. Rüzgarım altın saçlarını tarasın...

Sözlerim, kalbinin kapısını aralarsın.. Seni kaybetme korkusu ta içimde..

Sensin özlediğim, başkası değil..

a.q içim acıdı yine 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Acaba ne kadar boynuzlandım ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    capuntra
    capuntra's avatar
    Dişi
    Musket bunu yazdı:
    Acaba ne kadar boynuzlandım ?
    hea yani boynuzlandigina eminsin bi de ne kadari mi diye merak ediyosun?

bir yedi iki nin ki...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    seni çok seviyorum Dilay!!!!!!!!!!!!!!! hey be 8 ayı geride bırakmışızz....:)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Luci
    Luci's avatar
    Erkek
    seni beklerken durup bana iskence eden saatler..sen gelince hizla ilerleyip daha acimasiz oluyordu..hele gidecegin vakit kal demek isterdim ama gitmen gerekirdi..sensizlik öyle agirdiki yüregime boguluyorum zannederdim..disari kacardim yagmura acilayim diye..yagmura gözyasim karisirdi seni bulurdum damlalarda..kimseler bilmiyor neden agladigimi.soranlara hep farkli sebeplerim var.ince bir hastaliga yakalandi sevdam.. kalbim..sensizim bitanem...

a.Q.a
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Luci
    Luci's avatar
    Erkek

Göklerde kartal gibiyidim,Kanatlarımdan vuruludum.Mor cicekli dal gibiydim,bahar vaktinde kırılıdm.. Ellere soramadım, Doyunca saramadım, görmeden duramadım...Nazlı yarimden ayrıldım...Coşkun pınarlar gibi, Sarhoştum rüzgarla gibi.İhtiyar cınarlar gibi,Birgun icinde devrildim.Ellere soramadım doyunca saramadım görmeden duramadım..Nazlı yarimden ayrıldım...eKEMGİM BAHTIMDAN KATI BAHTIM DUSMANIMDAN KOTU,BÖYLE KEPAZE HAYATI SÜRÜKLEMEKTEN YORLDUM..Ellere soramadıgımm, doyunca saramadıgım,Görmeden duramadıgım Nazlı NESOMDAN ayrıldım...İste size ask...

a.Q.a
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

hay a.q bi bizimmi yok bende başlık açıyorum şimdi sevgilis olmayanlar diye :) sevgili olamyanlar oraya yazsınalr nası bir duygu...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 5627 Toplam Mesaj: 36