HEROES Dizisi Hakkında??
-
nasıl sizce?
-
4ever LOST :)
-
lost'a on çeker :F 2. sezonu kısa kestiler moralimi bozdular :D ama güzel hoş yani :) prison break war bi de ooffff :F
-
sevmiyorum sevemedim aynen lost gibi bana bir espirileri yok gibi geliyor bilim kurgu yönüde çok zayıf benim favorim battlestar galakticadır bu aralarsa the big bang theory ve house......
-
bence türk dizilerine kıyaslarsak önce herkes susar sonra lost a göre falan bikaç yorum yapılabilir tabi ama bi dizi yapacam dien vardı "Break Lost the Prison Heroes" gibisinden bişey olacak..herkes susacak. konusu da süper güçleri olan insanlarının gizemli adadan kaçma serüvenleri vs vs anlatıodu :D
-
maynak maynak :D adamlar uçuo aq biri kertenkele gibi biri geçmişe gidio biri uçuo :D
( THE X FİLES ) EN İİSİ
-
cok hos zaman bldkca ızlıorm
-
hocam dizi takip edemediğimden bi' yorumda bulunamayacağım..
Lost'u My Name is Earl'ü bi de Prison Break'i attım bilgisayara
Prison Break'ten başladım 3.sezona geldm tavsiye ederim Prison'ı.. diğerlerinide bi izleyeyim yorum yaparım :D
(Prison Break'in de en çok 1.sezonu tavsiye ederim) -
caccık olmaz, çok fazla mantık hatası var, saçma salak şeyler
OZ ve Dexter ve Dirt hastasıyımdır, deli gibi diziler
-
ecnebilerin her zamanki gibi salak bir dizisi, lost'un çakması ve özentisi
senaristlerinin her sıkıştıkları noktada dötlerinden süper güçlere sahip karakter uydurdukları bir dizi
not : o şişko japona kıl oluyom
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
hocam dizi takip edemediğimden bi' yorumda bulunamayacağım..
Lost'u My Name is Earl'ü bi de Prison Break'i attım bilgisayara
Prison Break'ten başladım 3.sezona geldm tavsiye ederim Prison'ı.. diğerlerinide bi izleyeyim yorum yaparım :D
(Prison Break'in de en çok 1.sezonu tavsiye ederim)
-----------------------------prison break ın üstüne dizi tanımam