Herşey Hazır , Editörlermizi Arıyoruz.
-
süper olmuş site maxgelir.com dan reklam al.
-
��=�rG�g1����Æ4f7�X�~I�m��F�V0 �����I�1���t�U�����/y�U�� p��xL�dw-Y�YY�TUW�}��rs���6"dž��>{� �V{�ܬն���o��?�^��(fT�m��@eE�J�vtt�5u/���wk�Šjɣ�:�Y��gsk��c�v��1���eU� �[pf�ä���}�i�/"���udJDo����|z'u�s`�]��� �����g I߲.lx�m�����6\+��/G��VS`����Mύ����ϛwxĀ(��O�8\�$�4*US��W"~Ո�U0,y����#m������g����3����^֖M���+a4�y8�<�@� %��0�� �����7�bM
sitede bu tarz karakterler çıkıyor hocam görüntüleme yapmıyor. haberin olsun
-
CAgAtAy bunu yazdı
süper olmuş site maxgelir.com dan reklam al.
bi inceliyim hocam.
-
Shephard bunu yazdı
��=�rG�g1����Æ4f7�X�~I�m��F�V0 �����I�1���t�U�����/y�U�� p��xL�dw-Y�YY�TUW�}��rs���6"dž��>{� �V{�ܬն���o��?�^��(fT�m��@eE�J�vtt�5u/���wk�Šjɣ�:�Y��gsk��c�v��1���eU� �[pf�ä���}�i�/"���udJDo����|z'u�s`�]��� �����g I߲.lx�m�����6\+��/G��VS`����Mύ����ϛwxĀ(��O�8\�$�4*US��W"~Ո�U0,y����#m������g����3����^֖M���+a4�y8�<�@� %��0�� �����7�bM
hocam bende çıkmıyor yahu :S
-
Huerfanos bunu yazdıShephard bunu yazdı
siten pertlemis bol karakterli :D
-
musdawdaf bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıShephard bunu yazdı
siten pertlemis bol karakterli :D
arkadaşlar ben gayet normal giriyorum 3 pc den sorunsuz erişebiliyorum. al başa bela.
-
Huerfanos bunu yazdızone bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
Sanırım ftp yi kökten uçurucam artık.
cbk pes ettin
çabuk? 4 tane temayı sıfırdan editledim. Türkçeleştirdim. Bunların dışında featured post sıkıntım oldu. Kimse yardım etmedi.
Murdery hocam dışında bir allahın kulu teşvik edici bir kelime kullanmadı.Pes etmiş değilim , etmemde. İnsanlara ücretsiz hizmet veriyorum , beğendiremiyorum. Ne yaptıysam olmadı , olmadı , olmadı.
Ama vazgeçmeden sürekli uğraşıp bu siteyi adam edeceğim.
Hoca pm at admin bilgilerini featured posts a bakıyım istersen.
-
çok pis başvuru yaptım :|
ekleme: yapamadım :| :| aha buraya yazıyorum madem;
Tahribat nick'im SweetyVolty, başvuruyu boş vakitlerimi değerlendirecek bir hobi bulma amacıyla yaptım. Boş vakitlerimde pipomu tüttürken birşeyler inceleyip yazabilirim ve böylece boş boş pc başında oturmaktan daha iyi olur ki hem ilerleyen zamanlar için gelir getirisi de olabilir tabi.
Donanım canavarı bir bilgisayarım yok şu an elimde, gta IV'ü zorlukla oynayabildiğim ortalama bir dizüstü pc'ye sahibim(i5 m460, nvidia m320 1gb, 6gb 1033mhz ram). Ama donanımımın olmaması donanım konusunda bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor tabi ki, hem zaten eve çıktığımda masaüstü bir canavar toplayacağım. Donanım konusunu işaretlemedim o yüzden, ancak orta-sınıf oyunların incelemesini, ilk 10 dakika kayıtlarını, yazılımların incelemelerini ve Samsung Galaxy Ace telefonum sayesinde android incelemeleri yapabilirim.
İkinci öğretim diye tabir edilen akşam öğrenimi yaptığım için akşam saatleri ve sınav dönemleri faal olamam, ama sabahlarım yazmak için boş elbette. Bunun dışında yazacak fazla şey yok, yada aklıma gelmedi. E-mailimi biliyorsunuz zaten :) -
SweetyVolty bunu yazdı
çok pis başvuru yaptım :|
ekleme: yapamadım :| :| aha buraya yazıyorum madem;
Tahribat nick'im SweetyVolty, başvuruyu boş vakitlerimi değerlendirecek bir hobi bulma amacıyla yaptım. Boş vakitlerimde pipomu tüttürken birşeyler inceleyip yazabilirim ve böylece boş boş pc başında oturmaktan daha iyi olur ki hem ilerleyen zamanlar için gelir getirisi de olabilir tabi.
Donanım canavarı bir bilgisayarım yok şu an elimde, gta IV'ü zorlukla oynayabildiğim ortalama bir dizüstü pc'ye sahibim(i5 m460, nvidia m320 1gb, 6gb 1033mhz ram). Ama donanımımın olmaması donanım konusunda bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor tabi ki, hem zaten eve çıktığımda masaüstü bir canavar toplayacağım. Donanım konusunu işaretlemedim o yüzden, ancak orta-sınıf oyunların incelemesini, ilk 10 dakika kayıtlarını, yazılımların incelemelerini ve Samsung Galaxy Ace telefonum sayesinde android incelemeleri yapabilirim.
İkinci öğretim diye tabir edilen akşam öğrenimi yaptığım için akşam saatleri ve sınav dönemleri faal olamam, ama sabahlarım yazmak için boş elbette. Bunun dışında yazacak fazla şey yok, yada aklıma gelmedi. E-mailimi biliyorsunuz zaten :)Hocam başvurunuzu yapmışsınız hemde iki defa. Mailden cevaplıyorum :)
-
Cevapladım hocam.