folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Herşey Hazır , Editörlermizi Arıyoruz.

Herşey Hazır , Editörlermizi Arıyoruz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

süper olmuş site maxgelir.com dan reklam al.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

��=�rG�g1����Æ4f7�X�~I�m ��F�V0 ����� I�1���t�U�����/y�U�� p��xL�dw-Y�YY�TUW�}��rs���6 "dž��>{� �V{�ܬն���o��?�^��(fT�m��@eE�J�vtt�5u/���wk�Šjɣ�:�Y��gsk��c�v��1���eU� �[pf�ä���}�i�/"���udJDo���� |z'u�s`�]��� �����g I߲.lx�m�����6\+��/G��VS`����Mύ����ϛwxĀ(��O�8\�$�4*US��W"~Ո�U0,y����#m������g����3����^֖M���+a4�y8�<�@� %��0�� �����7�bM

sitede bu tarz karakterler çıkıyor hocam görüntüleme yapmıyor. haberin olsun

-Antalya / Kaş / Kalkan Kiralık Tatil Villaları - Beni aramadan tatilinizi planlamayın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

süper olmuş site maxgelir.com dan reklam al.

bi inceliyim hocam.

Anarsistherif...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

��=�rG�g1����Æ4f7�X�~I�m ��F�V0 ����� I�1���t�U�����/y�U�� p��xL�dw-Y�YY�TUW�}��rs���6 "dž��>{� �V{�ܬն���o��?�^��(fT�m��@eE�J�vtt�5u/���wk�Šjɣ�:�Y��gsk��c�v��1���eU� �[pf�ä���}�i�/"���udJDo���� |z'u�s`�]��� �����g I߲.lx�m�����6\+��/G��VS`����Mύ����ϛwxĀ(��O�8\�$�4*US��W"~Ո�U0,y����#m������g����3����^֖M���+a4�y8�<�@� %��0�� �����7�bM

hocam bende çıkmıyor yahu :S

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

siten pertlemis bol karakterli :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    musdawdaf bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

siten pertlemis bol karakterli :D

arkadaşlar ben gayet normal giriyorum 3 pc den sorunsuz erişebiliyorum. al başa bela.

Anarsistherif...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı
    zone bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

Sanırım ftp yi kökten uçurucam artık.

cbk pes ettin

çabuk? 4 tane temayı sıfırdan editledim. Türkçeleştirdim. Bunların dışında featured post sıkıntım oldu. Kimse yardım etmedi.
    Murdery hocam dışında bir allahın kulu teşvik edici bir kelime kullanmadı.

Pes etmiş değilim , etmemde. İnsanlara ücretsiz hizmet veriyorum , beğendiremiyorum. Ne yaptıysam olmadı , olmadı , olmadı.

Ama vazgeçmeden sürekli uğraşıp bu siteyi adam edeceğim.

Hoca pm at admin bilgilerini featured posts a bakıyım istersen.

Altan naptın oğlum :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

çok pis başvuru yaptım :|

ekleme: yapamadım :| :| aha buraya yazıyorum madem;

Tahribat nick'im SweetyVolty, başvuruyu boş vakitlerimi değerlendirecek bir hobi bulma amacıyla yaptım. Boş vakitlerimde pipomu tüttürken birşeyler inceleyip yazabilirim ve böylece boş boş pc başında oturmaktan daha iyi olur ki hem ilerleyen zamanlar için gelir getirisi de olabilir tabi.

Donanım canavarı bir bilgisayarım yok şu an elimde, gta IV'ü zorlukla oynayabildiğim ortalama bir dizüstü pc'ye sahibim(i5 m460, nvidia m320 1gb, 6gb 1033mhz ram). Ama donanımımın olmaması donanım konusunda bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor tabi ki, hem zaten eve çıktığımda masaüstü bir canavar toplayacağım. Donanım konusunu işaretlemedim o yüzden, ancak orta-sınıf oyunların incelemesini, ilk 10 dakika kayıtlarını, yazılımların incelemelerini ve Samsung Galaxy Ace telefonum sayesinde android incelemeleri yapabilirim.

İkinci öğretim diye tabir edilen akşam öğrenimi yaptığım için akşam saatleri ve sınav dönemleri faal olamam, ama sabahlarım yazmak için boş elbette. Bunun dışında yazacak fazla şey yok, yada aklıma gelmedi. E-mailimi biliyorsunuz zaten :)

Çok sıkılıyom
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

çok pis başvuru yaptım :|

ekleme: yapamadım :| :| aha buraya yazıyorum madem;

Tahribat nick'im SweetyVolty, başvuruyu boş vakitlerimi değerlendirecek bir hobi bulma amacıyla yaptım. Boş vakitlerimde pipomu tüttürken birşeyler inceleyip yazabilirim ve böylece boş boş pc başında oturmaktan daha iyi olur ki hem ilerleyen zamanlar için gelir getirisi de olabilir tabi.

Donanım canavarı bir bilgisayarım yok şu an elimde, gta IV'ü zorlukla oynayabildiğim ortalama bir dizüstü pc'ye sahibim(i5 m460, nvidia m320 1gb, 6gb 1033mhz ram). Ama donanımımın olmaması donanım konusunda bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor tabi ki, hem zaten eve çıktığımda masaüstü bir canavar toplayacağım. Donanım konusunu işaretlemedim o yüzden, ancak orta-sınıf oyunların incelemesini, ilk 10 dakika kayıtlarını, yazılımların incelemelerini ve Samsung Galaxy Ace telefonum sayesinde android incelemeleri yapabilirim.

İkinci öğretim diye tabir edilen akşam öğrenimi yaptığım için akşam saatleri ve sınav dönemleri faal olamam, ama sabahlarım yazmak için boş elbette. Bunun dışında yazacak fazla şey yok, yada aklıma gelmedi. E-mailimi biliyorsunuz zaten :)

Hocam başvurunuzu yapmışsınız hemde iki defa. Mailden cevaplıyorum :)

Anarsistherif...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

Cevapladım hocam.

Anarsistherif...
Toplam Hit: 5932 Toplam Mesaj: 81