Herşey Tahribat.Com İçin
-
Yau ben gene boşl bir anımda düşündüm ve bişeyler aklıma geldi.
Buraya tahribat.com un gelişmesi için uygun gördüğünüz herşeyi yazalım. Herşey Tahribat.Com "un gelişmesi için!
Yönetici arkadaşlar ilgilenirse çok güzel fikirler çıkacağına eminim.
Şunuda unutmayın İntikam Zamanı - Hedef Amerika
oyunu bizim oldugu kadar sizlerin oyunuda sayılır. :)
Hadi hadi fazla tutmayayım. Gelişmek için neler yapmalı? -
Adamım guzel bı nokta
-
he walla genişletmek lazım biz şimdi thunderla konuşuyozda en önemlisi daha çok mürid toplamak için sitenin biraz daha içeriğe kavuşması lazım sadece forum yetmiyo tabiki bizim forum ayrı giren bidaha çıkamıyo ama döküman falan eklenmesi lazım
sonra geçen birine tahribat ı gösterdim adam dediki bu site hiç güncellenmiyo heralde bizim anasayfada haberlerin en üstünde hala telekomda rezillik yazıyoya o yüzden
ben bu konuda yetki istiyorum evet özellikle haberler ve dökümanlar konusunda güncel tutulması için elimden geleni yaparım. HolyOne ?? -
Bende konuştum bu konuyu ama güvenlik açısından haber bölümünü falan veremeyiz dedi herneyse hackerpowersa baktım dün üye oldum hatta adamlar zibil gibi üye toplamış ne buldularsa koymuşalr döküman program biz özel yapım program koysak bile döküman falan koyarsak daha iyi olur derim hack işinde usta olanlar dökümanlar koysun vs vs saolun şimdiden..Elin mal hackerpowersı bile bi ton üye toplamış grrrr
-
Döküman eklenmesi kOnusu hakkinda sonsuz katiliyorum..
mutlaka olmasi gerek abiler
Tahribat.com dinc olmali
Refresh yapilmali... -
Ya derim ki sniffer keylogger tipi bir kaç sağlam programda koyalım dökümanda şunu şunu yap derken gerekli programları ordan burdan almasın..Herşeye adminler koşarsa bu iş olmaz onun için güvenilir adamlardan belli işlere bakıcak gruplar oluşturulsun güvenlik vs önlemleride abilerimiz alsın..
-
hajıLar gerçekten iyi düşünmüşsünüz güzeL fikir..Ama şunu da demeden geçemeyeceğim Cyber-Warrior hepimiz duyduk adamlar güzel iş yaptı isimlerini duyurdular, isimlerini duyurmakla kalmadılar üye sayılarında da artış olmaya başlandığı kanısındayım bütün haberlerde yer verildi bizde böyle icraatlar yapsak nasıl oLur acaba gerçi taklitçilik die düşünebiliriz ama sonuçta tahribat.com için değilmi
-
Hoja yetki veriom ama bi tane iz haberi görim ana sayfada walla wururum seni :)
Anca piyasaya cikis tarihinde belki...
:) -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
Hoja yetki veriom ama bi tane iz haberi görim ana sayfada walla wururum seni :)
Anca piyasaya cikis tarihinde belki...
:)
-----------------------------
tamam abü söz. :) -
Aslanım bunu herkes anlar
bunu söyleyebilcek tek kişi sen değilsin
HolyOne da anlamıştır gerektiğini ayrıyetten açıklamaya ne gerek var
bir bildiği var demek ki döküman henüz eklemiyor -
Döküman koyulacaksa forumdaki yazılar yeter ve artar bilem.
Toplam Hit: 6483 Toplam Mesaj: 25