Herşeyi Özetleyen Bi Resim
-
http://img386.imageshack.us/img386/1717/624vz8ie.jpg
hoşuma gitti paylaşmak istedim -
resim güzel hoşa gitmesi de normal
ama ben olsam her hoşuma giden resmi komazdım ;)
-
düşünüdügümü söylemekte rahatımdır begendigim şeyi yayınlalarım eger yayınlamaya uygunsa
-
Din - DiL - Irk - Mezhep ayrımı gözetmeksiniz Türk insanının misafir perver ve dost olduğunu anlatıyo herzaman olduğu gibi
Tebrikler -
bu arada 18 mart doğum günüm :)
-
Arkadaşlar nedir yaw ,ne kadar büyük bir şahsiyet olsada Atatürk'ü bukadar ilgi çekmek için kullanmayın bakıyorum herkes sayfayı şahsı manevi ile doldurmuş tabi ben bunu farklı algılayabilirim çünkü tarikatda hertürlü görüşü benimseyen arkadaş mevcuttur. onların tepkisini çekip bir kaos ortamı oluşturmak mümkün. bundan dolayı isteğim biraz seyrekleştirelim. çünkü aramızda provakatörler mümkün selametle .
-
muhabbet_fedaisi
pardon hoja herkesin düşüncelerinie saygımız vardır ama işin içne ATATÜRK girince akan sular durur ben burda paylaşıyorum bunları çünli bilgilensin millet diye eger begenmiyorsan bakmazsın eger başak görüşileri olan arkadaşlarımızda varsa yazarlar uygun göülürse kalır uygun degilse silinir..
buna karşı cıkan ilk sen oldun....hayırdır sen sevmiyosun galiba ATA yı??????????
ben ilgi çekmek içn kullnamam bunu iyi bil beni bilen bilir ATAMA laf diyenede hiç acımam...
-
baktımda biraz konu sanki sapıtmış provakasyon felanda ama bu konunun bence bu tür bişeyle alakası yok forumda herkes herşeyi yayınlamakta serbest biz burda insanları dinine diline göre ayırmıyoruzda isteyen herkes zaten istedigini yayınlar foruma aykırı olan konular slinir gider ama ATATÜRKÜ tartışacagınıza bence biraz forumdaki başlıklara bakın kimi bu nasıl yapılıyor die sorarken ikinizde burda tartışıyorsunuz tartışma yaratacagımıza biraz bilgilerimizi veya görüşlerimizi bildirelim
-
Arkadaşlar nedir yaw ,ne kadar büyük bir şahsiyet olsada Atatürk"ü bukadar ilgi çekmek için kullanmayın bakıyorum herkes sayfayı şahsı manevi ile doldurmuş tabi ben bunu farklı algılayabilirim çünkü tarikatda hertürlü görüşü benimseyen arkadaş mevcuttur. onların tepkisini çekip bir kaos ortamı oluşturmak mümkün. bundan dolayı isteğim biraz seyrekleştirelim. çünkü aramızda provakatörler mümkün selametle .
---------------------------------------------------
Burda her türlü düsünceye saygı war ama ATATÜRK karsıtı yoktr, resimle alıp weremedigin ne gayeet güzel ve her türk gencinin gurur duyması gereken bi tablo, kaos yaratmayalım demişsn ama karıstranda snsn ortalıgı bnce.. -
kardeş ben herkese şahsı manevi demem beni bilemdiğin için yanlış anlaman normal ben sadece provoke olunacak olaya Atatürk'ün adının karışmasını istemiyorum. bilmem nekadar iknacı oldum.
-
cok guzel resim, bu arada tahribatta herseye izin verilir, ama ana unsur diger dusuncelere saygi duymaktir, vatana sovmek ataya sovmek gibi seyler degildir ozgurluk... Komunist de olsan ulkucu de olsan, o da olsan bu da olsan, Vatanini seviceksin...
Toplam Hit: 3096 Toplam Mesaj: 13