Hertürlü Kredi Çıkartanlar
-
DevilKingtr bunu yazdı
bitirdinmi la megashow'da paraları :D
ahaha :D bu iyiydi ama para bitmez sadece akışı durur :D bugun otobüs duragında yapıştırıyordu bebeler cayır cayır ona istinaden kafama takıldı sordum
-
Mylitta bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
http://enethaberci.com/sondakika-ekonomi-haberleri/kara-liste-affina-ragmen-bankalar-listeyi-klonlamis-28670.html
Böyle birşey var hocam. Ben o senelerde reşit değildim ancak kara listeden kastım findeks notu düşüklüğüydü. dil alışkanlığı.
adı değişti sadece sanırım :D
-
Emekli birisi icin 25 30k artik ne tutarsa kredi cikartabilecek var midir.
Komiayonu neyse konusuruz.
-
joe_black bunu yazdı
Şu sıralar banka müdürü tanıdık arıyorum. Bulmak üzereyim eğer bulursam dedenin dedesinin dedesine dağ başındaki arsayı ekili gösterip kredi alırız. :)) birkaç tane buldum çok iyş paralar vaad ediyorum ancak korkuyorlar.
Banka müdürü yakını olan ve bu işlere rıza gösterecek olan tanıdıklar varsa beni buluşturun, yapılan her işlem başı 2000 tl peşinen gönderirim.
:)
-
myblackworldweb bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Şu sıralar banka müdürü tanıdık arıyorum. Bulmak üzereyim eğer bulursam dedenin dedesinin dedesine dağ başındaki arsayı ekili gösterip kredi alırız. :)) birkaç tane buldum çok iyş paralar vaad ediyorum ancak korkuyorlar.
Banka müdürü yakını olan ve bu işlere rıza gösterecek olan tanıdıklar varsa beni buluşturun, yapılan her işlem başı 2000 tl peşinen gönderirim.
:)
Hocam buldugun dakikasinda hemen bana ulas :)
-
Easx bunu yazdı
Geçen seneydi sanırım bu konuda bir konu açılmıştı detaylı açıklama yapmıştım.
Bulaşmayın. Çektiğiniz eziyet ve aldığınız riskin karşısındaki kazanç oranı çok düşük. Tefeciden alın daha iyi.
İşin basit özeti birkaç yolu olmasına rağmen bir tanesini yazayım
- Paravandan sigortalı gösterirler geriye dönük. Müdür tanıdıktır her türlü çıkar kredi.
sanırım tefecide faiz işlemini bilmiyorsun , tefeciden aldığın borç bitmez hep faizini ödersin ana para kalır ... Bankalarda aşağı kalır değil belkide demek istediğin buydu ama %1.45 ile %60 veya %50 arasında seninde gördüğün üzere çook byük farklar var ..
Birde banka resmiyet var ;)