Hesabınız Geçici Olarak Kullanım Dışı Bırakıldı
-
MSNe giriyorum şifre yanlış hatası geliyor hotmailden deneyince aşağıdaki gibi hata veriyor ve msne girmiyor bu ne ayak ya sabah msndeydik
Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.
İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın.
Ne yapmam gerekli msne giremiyorum ya
-
tebrik ederim tolga@asptr.net, linke tıklayınca parolanı sıfırlayabiliyorum ama sıfırlamadım, başkaları benim kadar merhametli olurmu bilemem
-
Bill Gates cell phone number.
(408)726-4390 -
hocam biran önce şu linkden parolanı sıfırlada başkası senden önce davranmasın
-
hocam sıfırlayamazsınız gizli sorumu falan bilmeniz lazım onu geçin bu msn ne zaman açılır sıfırlayabilen yeni şifremi buraya yazsın
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
tebrik ederim tolga@asptr.net, linke tıklayınca parolanı sıfırlayabiliyorum ama sıfırlamadım, başkaları benim kadar merhametli olurmu bilemem
??bilgilerini bilmeden nasıl sıfırlıyonuz :S
-
hotboy bunu yazdı:
hocam bence sen bu işi bilmediğine yazdın devam etsene ne göreceksin :) -
T01G4 bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
hocam bence sen bu işi bilmediğine yazdın devam etsene ne göreceksin :)
-----------------------------'devam et' e tıklamamıştım, piçlik yapmak isteseydim tıklardım :) en azından iyi niyetli biri olduğumu anladınız :) herneyse, işte ordan gir sıfırla şifreni?
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
hocam bence sen bu işi bilmediğine yazdın devam etsene ne göreceksin :)
-----------------------------'devam et' e tıklamamıştım, piçlik yapmak isteseydim tıklardım :) en azından iyi niyetli biri olduğumu anladınız :) herneyse, işte ordan gir sıfırla şifreni?
denedim hocam bi boka yaramıyor yine girmiyor ne zaman açılacak bu yaa -
Millet benim msnimi götünemi sokacak anlamış değilim bu kaçıncı yaa
-
banada olmuştu 1 ay falan önce 1-2 saat sonra düzeldi. Bi süre bekleyin falan diyodu bekledim bende. Sanırsam birisi çok sayıda giriş yapmaya mı çalışıyo ne :S