"Hesap İşlem Ücreti " Sorunsalı
-
enparada yüklü miktarda para saklamak mantıklı mıdır ?
20-30k gibi bir paradan bahsediyorum.
daha önce birisi böyle bir şey sormuştu ama cevap göremedim.
batma durumunda para devlet güvencesinde değil gibi bir şey okumuştum.
-
Yurtdışı için almanyada hesap açtırmayı da denedim türkiyeden teb ( bnp paribas ortaklığı komisyonsuz çekim ) de denedim para türkiyeden geldiği sürece en kıyağı enpara. Ayda bir toplu para çekiyorum aldığı işlem başına 3.15 dolar. Nuvo mudur nedir onu da araştırayım bi
-
angelofhope bunu yazdı
Hacı finansbank sonuçta, batmaz kolay kolay heralde, 2k falan bende duruyor genelde fix. Faizi de güzel :p 20kdan günlük 5-6 lira gelir adsense den fazla bırakıyo valla :'D
-
nekadarlık paran olduğuna bağlı diyecem
halkbank diyelim 10,000 TL para var buna 1 ayda 30-40 lira fon24 den faiz getirisi sağlar aylık 5 liranı alır :)
2 talimat verirsen onuda almaz
-
YKB go(t)unden para alabileceği şeyler üretmekte başarılı.
mesela . 116 tl kredi kartı borcunu 4..5 gün geciktirince. ilk sms atıyorlar.
world kartınız a ait 1 adet ödenmemiş faturanın vardır. Ödeme yapılmaması durumunda hesabınız banka takip sistemine alınacaktır .
sonra ekstra ya bakarsın
dönen faiz 1.67 kes
gecikme faizi 0.32 kes
musteri hizmetlerini arayip sorduğunda gecikme faizi tamam da bu dönem faizi ne falan die a sert yaparsan bunu almak yasal hakkımız derler.
Kısacası ist değilim 1 ay daha . sonrasında ilk isim Elveda YKB.
-
Reberals bunu yazdı
Yapı Kredi'deki tl hesabıma 100 lira attım bir fatura ödemem gerektiği için. Adamlar ben faturayı yatırmadan "hesap işlem ücreti " diye 40 lira kestiler bilgi bile vermeden. Öğrenci olmama rağmen birde bu.
Zaten sürekli kesim yapıyordu yok hesap işlem ücreti yok o yok bu cart curt.
Yani anlayacağınız bıktım biraz.
Başka bankadan hesap açtırmayı düşünüyorum bunu kapatıp. Var mıdır önerileriniz?
Ayrıca yurtdışında olcağım için, İnternet bankacılığından para gönderme almada v.s. bana sıkıntı yaratmayacak ve şu hesap işlem ücreti saçmalığını dayatmayacak bir banka arıyorum.
Edit: Birde şu enpara, nuvo v.b. gibi uygulamalar var bunlar hakkındada bilen biri yardım ederse güzel olur nedir ne değillerdir :D
yine iyi bana bir senelik kredi kartına 76 tl kestiler...
-
hocam enparaya geç keyfine bak baban banka kursa bu kadar rahat etmezsin
-
enpara
-
angelofhope bunu yazdı
150bine kadar herbanka gibi devlet güvencesinde diye biliyorum rakam daha yüksek de olabilir