Hesap İşletim Ücreti
-
ya arkadaş elimde 2 adet bankanın bireysel bankacılık hesabıma ait kjartları var
birisi para card
diğeri yapı kredinin
şimdi para card yaklaşık olarak 1.5 senelik
yapı kredi ise tam olarak 4 yıl olcak
y.krediye 1 dönem para cart a da 1 dönem ödeme yapmıştım
şimdi sormak istediğim soru şu
hesap işletim ücreti kalktı mı ?
ve bankamatiğe uzun süredir sokup işlem yapmıyorum. bunun için aktifliği söz konusu olur mu?
-
kartın son kullanma tarihi geçmemişse çalışır ama içine para yatırdınmı hesap işletim ücretlerini hemen alırlar kaç yıl varsa:)
-
hoca asıl amaç kapatmak bunları
-
amk bile kor para yatırırsan haberin olsun :D
-
anlamadım ki :S
-
Kısacası işlem ücreti kalkmadı.Bu ücretler hesabına para yüklenirse geriye dönük tahsil ediliyor bilgin olsun...
-
NetBABA bunu yazdı
Kısacası işlem ücreti kalkmadı.Bu ücretler hesabına para yüklenirse geriye dönük tahsil ediliyor bilgin olsun...
son kullanı9m tarihi geçene kadar hiç kullanılmazsa peki?
bu arada abi özlettin kendini hg
seni buralarda görmek güzel
-
bir uplayalım
-
kartın son kull. tarihi geçmediyse çalışır.10 yıl giriş çıkış olmazsa hesap kapanıyo. ziraat geriye dönük almayı unutuyo seninkileri bilemicem.
hesap işletim ücreti kalktı yasada ama pratikte kalkmadı. kesilirse tüketici hakem heyetine dilekçe verip 2 ay gibi bi sürede geriye dönük 10 yıllık işletim ücretini alabilirsin.
-
yatırsam mı yatırmasam mı diye düşünüyom şuan :/
-
şubeye git karta bağlı olan hesabını kapattırıp, yeni bi hesap açtır bunu da elindeki karta bağlattır geçmişe yönelik hes. işletim ücretlerinden yırtarsın ama sonrası için bi şey diyemem. bankadan bankaya değişiyo ama otomatik ödeme talimatları verirsen almayan bankalar var..