folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Hesap Makinası Almayı Düşünüyorum

Hesap Makinası Almayı Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    biraz küçük bişey al sınavlarda cebine sokarsın

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaCiNGeR
    RaCiNGeR's avatar
    Erkek
    casio fx-820...4 senelik emektar...:D

dostum , orduya katılma kararı aldım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    bunun fiatı kazık be kardeşim git bi kırtasiyeden catica markaydı sanırım fiyatı 7,5 ytl idi 2 yıl önce üniversitede okurken ayrıca siyah renkli aol kopyada yazabilirsin üzerine asla parlamaz seni ele vermez :) yaz okulu sınavında teknolojinin temel terimlerimi ne boksa o dersten yazdıgım formüller sayesinde geçtim :D ayrıa kapak altına sağlam kopya saklama yeri var okulu bitirdim şimdi o derslerden nasıl kopya çekme gereği duydum kendime şaşıyorum insna olğunlaşırken bilginleşiyomuşda megerse :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

inşaat mühendisliği okuyan bi eleman vardı orda :

mecbur alacan hocam hesap makinesiz mühendislik bitmez...

fx-82 var bendede bi tane yetipde artıyor bile :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    necroshine bunu yazdı:
    -----------------------------

metalurji muhendisligini bitirdim

millet deliler gibi bilimsel hesap makinalarina para basti

yok hafizasi olan

yok grafik cizen felan

ben bununla bitirdim okulu.

bundan alacagina bir ppc telefon al. icine bilimsel hesap makinasi yukle. hem telefon hem hesap makinasi sahibi olursun ))

-----------------------------
    hacı aynı alet bizim evdeki çekmecede de var :D ama ben sadece 4 işlem yapabiliyorum bunda :|

Tren odun seçmez hacı abi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Casio FX 850-880 serisi ccep bilgisayarları iyidir ama üretimden kalktığını duymuştum.. Mühendislik ( makina)  ya fx3600 ( bu makinaya vektörel çarpım programlayan ilk kişiyimdir ) le başladım  850 ile bitirdim ( hazır fonksiyonları, ve basic program desteği özellikle nümerik analizde çok işine yarar ikinci el bulursan al derim.... benimkini vermem yeğenim mühendislik hedefliyor  ona verecem...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 3094 Toplam Mesaj: 17