Hesap Makinası Almayı Düşünüyorum
-
biraz küçük bişey al sınavlarda cebine sokarsın
-
casio fx-820...4 senelik emektar...:D
-
bunun fiatı kazık be kardeşim git bi kırtasiyeden catica markaydı sanırım fiyatı 7,5 ytl idi 2 yıl önce üniversitede okurken ayrıca siyah renkli aol kopyada yazabilirsin üzerine asla parlamaz seni ele vermez :) yaz okulu sınavında teknolojinin temel terimlerimi ne boksa o dersten yazdıgım formüller sayesinde geçtim :D ayrıa kapak altına sağlam kopya saklama yeri var okulu bitirdim şimdi o derslerden nasıl kopya çekme gereği duydum kendime şaşıyorum insna olğunlaşırken bilginleşiyomuşda megerse :D
-
inşaat mühendisliği okuyan bi eleman vardı orda :
mecbur alacan hocam hesap makinesiz mühendislik bitmez...
fx-82 var bendede bi tane yetipde artıyor bile :)
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
metalurji muhendisligini bitirdim
millet deliler gibi bilimsel hesap makinalarina para basti
yok hafizasi olan
yok grafik cizen felan
ben bununla bitirdim okulu.
bundan alacagina bir ppc telefon al. icine bilimsel hesap makinasi yukle. hem telefon hem hesap makinasi sahibi olursun ))
-----------------------------
hacı aynı alet bizim evdeki çekmecede de var :D ama ben sadece 4 işlem yapabiliyorum bunda :| -
Casio FX 850-880 serisi ccep bilgisayarları iyidir ama üretimden kalktığını duymuştum.. Mühendislik ( makina) ya fx3600 ( bu makinaya vektörel çarpım programlayan ilk kişiyimdir ) le başladım 850 ile bitirdim ( hazır fonksiyonları, ve basic program desteği özellikle nümerik analizde çok işine yarar ikinci el bulursan al derim.... benimkini vermem yeğenim mühendislik hedefliyor ona verecem...