folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hesap Makinesinden Anlayan?

Hesap Makinesinden Anlayan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    casio 991es var, matrix modunu seçince matrisi giriosun sonra det(A) diyip buluyosun

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

yani emin değilim:) 

bence değil baktım netten 5 6 milyonluk bişey zaten..

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

elimde birtanede işte coasionun iyi bir şeyi var ama onda sen demiştin ya mode 6 matris diye bende mode basınca 3 adet mod çıkıyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

o zaman matrix destekleyen bişey değildir işte :) destekleyenler 30 40 milyon falan onlardan al gir sınava rahat et..hoca çakalsa kötü tabi

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Valira bunu yazdı:

o zaman matrix destekleyen bişey değildir işte :) destekleyenler 30 40 milyon falan onlardan al gir sınava rahat et..hoca çakalsa kötü tabi

bilmiyorum baba aldı ama oda iyi para vermişti geçen yıl aynı dersi alırken hoca o makina ile sokmamıştı sınava. onda önceden programlama yapıp daha kolay çözülüo işlemler diye. ama şimdi hoca değişti:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hesap makinesine bağlı... Doğrudan erişimli 6 hafızası olsa makro yazılır kolayca..

casiolarda K1 K2.. hafızalar vardı Kin (1-2-3 ...) tuşuyla hafızaya girdi yapılır Kout ...  ile çıktı ekrana çekilirdi..

makroyu kısaltmak için programdan önce data girilmiş K hafızaları ile makro yazılabilir ..( giriş için adım harcamamak için)

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 6913 Toplam Mesaj: 17