Hewlett Packard (Hp) Laptop Sahibi Olanlar Dikkat!!!
-
HP, 9'u HP Pavillion, 2'si Compaq Presario, 1'i HP Compaq olmak üzere toplam 12 dizüstü modelinde kullanmış olduğu Çin üretimi pilleri geri çağırdığını açıkladı.
2007 yılının Ağustos ve 2008 yılının Mart ayları arasında satılmış olan ürünlere sahip olan kullanıcıların en yakın HP servis noktasına götürecekleri Lityum iyon pillerin ücretsiz olarak değiştirileceği açıklandı.Firma, yayınladığı bültende bahsi geçen pillerin fotoğraflarını ve ürün stok numaralarını yayınladı. Kullanıcıların, sahip oldukları pilleri bilgisayarlarından mümkün olan en kısa sürede çıkarmaları gerekiyor. Ürünlerin patlama ve yüksek sıcaklığa bağlı olarak yanma riski bulunuyor.
işte değiştirilmesi gereken piller;

Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/24966913/
Zorda kalmayın müritler. Geç olmadan kontrol edin derim...
-
guzel haber sagolasin.
-
erimesin dizüstüler hocam...
-
hoca benm
compaq presario c700 model bi cihazım var. pil ile kullanmıyorum.
geçen amcam demişti pil ile kullanma çok çabuk gidiyo bunun pilleri diye.
pil seri no ları tutmadı
yalnız bnm no 6AANF.... diye devam ediyor
fakat resimdekilerin hepsi 65 67 fln ..
ne iş?
-
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacı benim de 6A... diye gidiyor pil seri no'su.
Bizim seriler farklı olduğu için biz rahatız. 65 67 filan olanlar umarım hasar olmadan farkına varırlar...
-
elminster bunu yazdı:
mc_rapier bunu yazdı:
-----------------------------hacı benim de 6A... diye gidiyor pil seri no'su.
Bizim seriler farklı olduğu için biz rahatız. 65 67 filan olanlar umarım hasar olmadan farkına varırlar...
-----------------------------Eniştemin 6a seri nolu bataryası var. Fakat hiçte rahat değil. Pc kapalı iken şarj bitiyor :)
-
kullanıma da bağlı tabi hocam. bak bana aldığımdan beri ki nerdeyse bir sene olacak hiç şarjdan çıkarmadım :).
direk pilden harcarken de 2 saat rahat gidiyor...
-
nası ayaklandım hemen baktım. benim makinam olsaydı yeni pilim olurdu