Hexacopter Topluyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Bunlar biraz daha hızlı ve atik bundan da toplamayı düşünüyorum hexa bitsinde.

Edit : Bi kaç hafta önce yarışma olmuştu yurt dışında 17 yaşındaki çocuk birinci gelmişti.

JuMaN tarafından 27/Nis/16 18:50 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Bunlar biraz daha hızlı ve atik bundan da toplamayı düşünüyorum hexa bitsinde.

Edit : Bi kaç hafta önce yarışma olmuştu yurt dışında 17 yaşındaki çocuk birinci gelmişti.

Aşırı derecede eğlenceli, heyecanlı. Sanki f16 uçuruyormuşsun gibi, yere indirip gözlüğü çıkarınca kalbin küt küt atıyor :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

phantom 4 diyorum başka bişey demiyorum.

arge çalışma olarak başarmışsın.

çoğu kıytırık  mühendis bunun için milyarlar alıyor sonra arge diyoz

phantom 2 den başladım takibe honk kongluu elemanlar iyi yardırdı iyi geliştirdiler 4 çıkardılar çok yakın zamanda. hep takip ederim fiyatı 1250 dolar 3.500  felan ama bizde 6000 tl 2 milyar kdv si yol gümrük giydiriyorlar. ama çoğu şehirde yasaklanıyor nedense

güneydoğuda inspireler kullanılıyor. bi haberde yerli diye emniyet birimin amblemini yapıştırmışlar :D

kaygusuz tarafından 28/Nis/16 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ben de arastiriyorum bu ara. DJI ve FreeFly bu isin onde gelen firmalarindan gordugum kadariyla. alta serisi cok kaliteli

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Evet şimdi tsk da kullanmaya başladı dji phontom tim başına 1 tane veriyorlar artık yaz geldiği için önden drone gönderip canlı izliyorlar birşey varmı diye.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 4105 Toplam Mesaj: 26
drone hexacopter