Hey Flash Bilmeyen Kör Cahil Bu Tam Sana Göre :)
-
Kısa bir tatilden sonra tekrar sizinleyim :)
Sürgüne Gönderildiğim sırada bir programla tanıştım flash programı abi manyak bişi bir sürü efekt var müzik ekleye biliyosunuz orta okulda ingilizce dersi almış herkes kullana bilir :) Crackli mirekli alın Ben kendi siteme 4 tane yaptım sonbahar yağmır yağacak logo ya kışın kar yazında güneş parlayacak biraz kasarsanız intolarda yaparsınız muck:)
-
Sağol hacı indirdim güzelmiş valla..
Eline koluna sağ ayak parmaklarına sağlık...
-
bunu sıteye nası gomcem yardım edersenız sıte super olcak :D help me pls
-
ahahahha a.q ne cahıl herıfım lan tutum atı verdım oldu saol dj alper :D
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
bunu sıteye nası gomcem yardım edersenız sıte super olcak :D help me pls
-----------------------------
Pusher web gibi bişi olması lazım dosyanın file nin içinde orda html kodlarıyla veriyo istersen hazır resimlere ister import image yada import music den kendi mp3 ünü ve resmini koyabilirsiniz. iyi kurcalayın manyak efektler var insan hangisini seçeceğini şaşırıyo Falshdan hiç anlamam ama bu güzel :)Len sünnetci devesi benim depoya attığım prgram silinmez elemanlar direkt indirsin diye koydum
Örnek Flash
http://img220.imageshack.us/my.php?image=myfilesp1.swf
-
valla dogru solüyon kör cahiliz bu flash konusunda sagol paylaşım için bu manyak bişey
-
Bu program cocuklar icin mi :p
Macromedia Flash rulazz :)
Tesekkurler yine de paylasim icin..
-
ins.güzeldir ewe gidince indircem
-
ins.güzeldir ewe gidince indircem
-
lem cracklenmiyo bu zıkkım. crackın içindeki dll yi yapıştırmadığım yer kalmadı. Nasıl olacak bu meret
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------lem cracklenmiyo bu zıkkım. crackın içindeki dll yi yapıştırmadığım yer kalmadı. Nasıl olacak bu meret
-----------------------------Len beceriksiz seni :) içindeki dll brde sistem bilgisi var at onu cracklenir :) nasıl beceremedin bilmiyom