Hey İngilizceciler ! Şunları Bi Kontrol Etseniz Ne Güzel Olur...[Zamanım Kısıtlı:[
-
http://translate.google.com/
Adı: **
Soyadınız: **
Sınıf: **
No
Benim Aile
I * * yaşıyorum ve bana *. aramak istiyorum Ben on beş yaşındayım. Ben Menemen, İzmir'de doğdu. Ben İzmir'de yaşıyorum ...
Bir erkek kardeşim var. O sadece onbir, ve onu çok seviyorum. Ben orta boy ve sonsie. Siyah saçlı, gözlerimi yeşildir var. Ben şeyi çok seviyorum. Örnek; Ben hayvan, çocuk, bilgisayar seviyorum ... Ve benim öğretmenler, özellikle Bayan * J. TR
I J çalışma kolay ders gibi ve spor gibi.
Bir astronot veya bilgisayar mühendisi olmak istiyorum. Ben hayalci değil mi?
Annem
Adı *. olduğunu O kırk ise üç yaşında. O *. doğdu O * yılında anesthetist Kamu Hastanesi. O ince ve o kızıl saç var. Gözleri çok güzel.
Ailesi Ordu içinde, ama onun kız ve erkek kardeşi İzmir bulunmaktadır. O çok iyi bir ev kadını. O aşçılar harika yemekler her gün ve o sık sık ev temizler. O çok hasta ve hasta için dikkatli. Bazen annem ile savunuyorlar. Biz olduğunu savunarak, annem çok kızgın olacak. Sonra o bana küsme bir süre J
Babam
Adı *. olduğunu O elli olduğunu. O mühendis * At Firma kimyasaldır. Bu yıl, * * Firma satılmaktadır. Yani, teknik babam emekli ama çalışmaya tutuyor.
O siyah tüyler ve yeşil gözleri vardır. O orta boy ve kilo. O futbol izlerken seviyor. O bizim sürücüsü gibi, genelde birlikte seyahat olduğunu. Ben de J çok çok onu seviyorum
MY Bro
O *. olduğunu * Onbir yaşında. O yumuşak bir sarışın. O da, ben ve benim fatherJ gibi yeşil gözleri vardır.
O futbolu çok seviyor. Hep arkadaşları, en az iki veya üç saat ile futbol oynamaktadır. Çok sayıda arkadaş, 3 onun arkadaş var en iyi ve uygun [mil olcak karşılar?] Günlük. O parti hayvan, bana farklı gibi. (I) O kadar uzun boylu ve ince Ana birdJ yaşıyorum. ** İlköğretim Okulu 5. O bir notu. Onun arkadaşlar korkutmak gibi:)
Arkadaşlar
* * 1 *- 2 *- 3 * *
O benim en iyi arkadaşız. Birlikte çok şey yaptım. Örneğin, Kipa için vs gitti
* 1 * bu bizim gruptaki craziest olduğunu. O * ile uçan ölümüne seviyor J. Dediğim gibi ve bazı belgeleri üzerinde K. O deli olduğunu, =) ve kan toplamak
O Karşıyaka olarak *. yakınında yaşıyor Çok uzun ve orta ağırlık.
* 2 * grupta en havalı insan. O masa tenisi oynamayı sever ile.
Babası askeri böylece o askeri yerleşik yaşayan çalışıyor.
* 3 SMS ucube gerçek *! Hep biz komik gönderir - karmaşık SMS mesajı veya espriler, genellikle de biz mutlu başarılı olduğunu. O bizim okulun yakınında yaşıyor "* evleri". Babası askeri emekli. * 2 * ve 3 * * arkadaşlar uzun bir süre içindir.
Our House
Our House
Biz *- İzmir `de yaşıyor. Orada çok, neden bilmiyorum ... bir aşk yoktur
Biz 3 kat olan binanın yaşıyor. Biz ikinci katında yer almaktadır. Evimiz üç oda ve büyük bir oturma odası var. Kardeşim ve ben oda paylaşıyoruz. Ve bir oda benim Anne ve Baba. Burada bir oda var. Biz misafir odası için kullanıyorsunuz. Bizim evde, bir banyo ve tuvalet vardır ve bir küçük koridor, mutfak ve bir büyük. Ben evi seviyorum!
Komşularımızın ve tür insanlara hoş. Aşağıda, dört kişilik aile. Biz iyi arkadaşız onları seviyorum. Üst katta, bir ailenin üç kişinin de içindir. Bu kadar aşağı neighborsJ olarak seviyorum. Ben çok çünkü komşularımızın mükemmel şanslı olduğunu düşünüyorum ...
Benim evleri ilk fotoğrafı Uydu değil.
Benim evim eski, ama İzmir taşımaya devam etmektedir.
Bizim oda kardeşim (I) ile iki yatak, bir bilgisayar ve bilgisayar ile çalışma tablosu.
Oturma odasında L olduğu şeklinde [L harfi şeklinde]. Bir TV, büyük bir yemek masası ve taşınabilir mini masa birçok balıklar ile iyi bir akvaryum olduğunu.
Biz çok etiketler var bizim oda birçok yıllık kapı eski.
! iZMiR!
İzmir
İzmir, Türkiye'nin 3. en kalabalık şehirdir. Bu fuar ve konferans ve merkezidir.
Çünkü denize yakın ve çok sayıda bağlantı noktası ise İzmir çok kıyı kenti, önemlidir. Çok önemli Aliağa, özellikle, bir parça halinde gemi molası) port Petkim ve "Gemi Söküm" (bu araçtır. Her gün birçok gemi-tekne vs orada geliyor. Genellikle, bunlar benzin gibi şeyler yaparlar. Yani, İzmir, Türkiye'nin batısında yer alır.
Toplam nüfus İzmir 3739353 2008 nüfus sayımı içinde.
Karşıyaka, Alsancak, Bornova, Buca, Konak, Balçova vb en doldurulur townships vardır. -
Beyler yanlış anlaşılmış galiba Noname çeviri istemiyor yaptığı hataları yine ingilizce olarak düzeltilmesini bekliyor.
-
harbıden la :S
-
adamın dediğini doğru anladığım halde yanlış yazmuşum :D o işini görmüştür artık
-
Fena degil dostum. Gramatik olarak dogru. Yani herhangi bi sorun yok ;)