folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Heyet Raporu Öss

Heyet Raporu Öss

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    merhaba müridler. Lise sonda össye çalışmak için heyet raporu alınıp ikinci dönem komple okula gidilmiyomuş ve ilk dönemin notları geçiyomuş bu konuda bi bilginiz var mı? Böyle bi şey oluyo mu yoksa 45 gün mü alabiliyoruz? Sağolun...

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

heyet raporu almak ancak çok taşaklı bi adamın yapacağı bişeydir...doktorlardan oluşan heyet hiç geçirmediğin bi hastalık için sana uzun süreli rapor verir ki bunu yapan doktorlar içinde çok büyük bi risktir bu iş sağlam bi tanıdık olmadan yapamazsın ayrıca normal rapordan farklı bakanlığa kadar çıkıyor bildiğim kadarıyla

edit:en güzeli her hafta başı hastaneye giderek raporunu 5 er günlük alarak okula teslim etmektir... bizzat ben bunu yaptım devamsızlıkta kullandım gayet rahat oldu... fakat doktordan çok odacı odacı başı idari müdür gibi adamlara ulaş hastane içinde doktorlardan daha kolay ayarlarlar raporu emin ol

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Lise sonda ilk dönemi 5 getirmiş , 2. dönem sadece 1 hafta okula gitmiş heyet raporu almıştım. 2. dönem komple gitmemiştim. Ortalamam 5 gelmişti ... Heyet raporu almak birz zordur adamın olacak büyük bir ameliyat geçirmiş gibi göstermek vs , ek olarak hastalık tekrar nükse edecek hastanede tekrar yatacak gösterileceksin vs hastanede yattındır ettindir baya uzun bir işi var yapacak adamın varsa 12 doktorun (profların imzaladığı heyet raporuna) itiraz etme gibi bir lüksü yok okulunun.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    decemaron gibi bende heyet raporuı alarak okula gitmemiştim 2. donem ve 1. dönem notlarım geçeli olmuş. fakat öyle heyet reaporu almak her baba yiğidin harcı dğeil, bani 5 doktor muayene etmiş ve 4 ay yatmam gerektiğini tedavi olmam gerektiğimi belgelemişti fakat ben ığdırdayım burası gibi küçük bir yerde ossursan tüm ığdır sesini duyar, herkes bir birini tanıyor, hastahanenin %80 eş dost akraba. bu sayede almıştım.. ama alabilirsen hiç kaçırma git hemen al otur rahat rahat çalış

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek

Bu arkadaş neden rapor almaya çalışıyor?

Anlamadığım heyet raporu alınca ne olacak?Eminim ki ders çalışmayacaksın. Çünkü sende bu zihniyeti görüyorum hocam ben. yanılıyorda olabilirim. eğer bir sorunun varsa al muhtemelen yok. hem derslerinden geri kalacaksın. Çünkü öğrenciler öğrendiklerinin %70 ini derste %15 ini tekrar %10 lık kısmını uygulayarak %5 kısmınıda diğer unsurlardan dolayı öğrenir. Peki sen raporu alınca harıl harıl ders mi çalışacaksın? ben cevabını vereyim. Hayır.

Heyet raporu alamayıp haklarını gaspettiklerin? Düşün, ÖSS stresi ve okul baskısı. Ben iyi biliyorum o baskıyı. Okuldaki hocaların %60 lık bir kısmı alakasız alakasız ders işleyip sizi hep baskı altında tutarlar. ÖSS ile alakası olmayan yazılı soruları sorarlar mesela. Ve buna paralel olarak ÖSS sınavı yaklaştığı için öğrencilerin çoğu yazılıları pek tınlamayıp ÖSS türünde çalışmaya başlarlar ve lise3 ün son döneminde hiç kimse istenilen performansı gerçekleştiremez. Notları düşer. peki hocam bu heyet raporu alamayıp okula mahkum olanlar ne yapacak? aslında seninde suçun yok hocam. Bu Türkiye'nin ayıbı. Bu eğitimdeki çarpıklığın ayıbı. Bu ayıp hepimizin. Bunu düzeltmek yerine dahada dengeleri bozmaya çalışıyoruz. Ve bunu başarıyoruz.

NOT: yukarıdaki yazıda hiç kimseyi hedef almadım eğer üstüne alınan varsa özür dilerim.

eski bir dost mu aradınız?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Heyet raporu almanın birkaç yolu var.Öncelikle özel muayenehanesi olan bir doktor bulunur.Tercihen Psikiyatrist.Bu adama 100-200 YTL veya daha fazla muayene parası verilir ve 3 aya kadar rapor alınır.O size nasıl yapacagınızı söyleyecektir.Bu işin esası şudur;Yatarak tedavi görme dediğimiz 20 günden fazla rapor alma durumlarında olay heyet raporuna dönüşür.Uzun yolu tarif ediyorum.10-15 günlük raporlar arka arkaya alınır.Ensonunda toplam gün sayısı 45 i geçer.Ve İl Saglık Müdürlüğüne gidilerek bir dilekçe verilir."Ben şu tarihler arasında şu kadar günü kapsayan şu kadar adet rapor aldım.Bu raporlarımın degerlendirilerek hEYET Raporuna dönüştürülmesi hususunu arz ederim vs..." Bu yol saglamdır.Ama benim tavsiyem ilk yol.Bastırın prasını hiç ugraşmadan 3 ay alın çıkın.Zaten sınav çalıştıgın için psikiyatrik durumlarda mevcut olur.Sorunsuz alırsınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Hocam tanıdık lazım o iş için:| bende notları ayarlayabilirsem eğer 2. dönem alıp gitmiycem ama ayarlayacak gibi durmuyorum bu dönem:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

bişic dicem bizim ailede 4 tane doktor var 1 tanede başka bi yerden bulup heyet raporu basabilirmiyiz :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

ne zekisin bakim sen :)

amk gece gündüz test çözüon zaten ha ev ha okul heryerde aynısın amk :P

ama zor iş mayripin dediği gibi taşşaklı olman lazım, tabi zervam ayarlarsa bize bi rapor güzel olur :D

zaten son 2 ay okul yönetimi izin verio, nisanın ortalarında mı ne bi daha gelmiosun okula, 2 ay neyine yetmio olm,benden örnek al biraz :)

hem senin ihtiyacın yok çalışkan öğrencisin sen :F

öğrencilere tavsiyem, boşverin öss yi falan, tek yol öss değil.. daha fazla ipucu veremem bana rakip olursunuz :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu iş çok zor degil.Ailede kaç tane doktor oldugu önemli degil.Heyet raporunu verecek doktor Tamam dedikten sonra diğer doktorlar imzalamak zorunda.Psikiyatri evet diyorsa eger Dahiliye  doktoru da onaylamak durumunda kalır.Tanıdık bulmaya da gerek yok.Açıkça gidin bir psikiyatra ve durumu anlatın.Psikolojim bozuldu ders çalışamıyorum.Sınav stresi bilmem ne.Onun gibi.Ondan sonra adam muayene ücretini alacak ve "evladım yarın hastaneye gel sana bir rapor yazalım" diyecek.Olay bu kadar basit.Haa böyle bir adam bulamadınız mı?Bu imkansız birşey olur ama bulamadınız diyelim.10-15 gün gibi raporları gidin saglık ocagından alın.Ondan sonra da İl Saglık müdürlüğüne gidin ve Heyet Raporuna çevirmek için dilekçe verin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    atat bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu arkadaş neden rapor almaya çalışıyor?

Anlamadığım heyet raporu alınca ne olacak?Eminim ki ders çalışmayacaksın. Çünkü sende bu zihniyeti görüyorum hocam ben. yanılıyorda olabilirim. eğer bir sorunun varsa al muhtemelen yok. hem derslerinden geri kalacaksın. Çünkü öğrenciler öğrendiklerinin %70 ini derste %15 ini tekrar %10 lık kısmını uygulayarak %5 kısmınıda diğer unsurlardan dolayı öğrenir. Peki sen raporu alınca harıl harıl ders mi çalışacaksın? ben cevabını vereyim. Hayır.

Heyet raporu alamayıp haklarını gaspettiklerin? Düşün, ÖSS stresi ve okul baskısı. Ben iyi biliyorum o baskıyı. Okuldaki hocaların %60 lık bir kısmı alakasız alakasız ders işleyip sizi hep baskı altında tutarlar. ÖSS ile alakası olmayan yazılı soruları sorarlar mesela. Ve buna paralel olarak ÖSS sınavı yaklaştığı için öğrencilerin çoğu yazılıları pek tınlamayıp ÖSS türünde çalışmaya başlarlar ve lise3 ün son döneminde hiç kimse istenilen performansı gerçekleştiremez. Notları düşer. peki hocam bu heyet raporu alamayıp okula mahkum olanlar ne yapacak? aslında seninde suçun yok hocam. Bu Türkiye'nin ayıbı. Bu eğitimdeki çarpıklığın ayıbı. Bu ayıp hepimizin. Bunu düzeltmek yerine dahada dengeleri bozmaya çalışıyoruz. Ve bunu başarıyoruz.

NOT: yukarıdaki yazıda hiç kimseyi hedef almadım eğer üstüne alınan varsa özür dilerim.

----------------------------- 

raporu alırsam elbette ki çalışacam...

diğer alamayanlara gelince ; senin de dediğin gibi bu Türkiye'nin eğitim sisteminin sorunu. 

sanırım alamayacam heyet raporu. kaldırılmış galiba.  :(

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
Toplam Hit: 18235 Toplam Mesaj: 13