folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder [Hibe] Samsung E1205 Şarj Canavarı

[Hibe] Samsung E1205 Şarj Canavarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

2 dakika önce hezaya şu kazanır dedim , sonuç kazandı. Heza şok :)

Çekilişi Kazanan Talihli(ler):

• abds --> Samsung E1205

tebrikler hocam , hezaya kargo için alıcı bilgilerini pm atıver

Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum. İnşallah ihtiyacı olan birisine gitmiştir.

Üstteki olay şöyle cereyan etti, kahve fincanı 7 tl olan mekanda oturmuş geyik yaparken çekiliş saati yaklaştı 2 veya 3 dk vardı. Açtık siteyi, dedim bi tahmin et bakalım kime çıkar die. Bu dedi abds bende başka bir nick söyledim. Saat geldi siteye f5 yaptık abds kazanmış tabi ben işin içinde bit yeniği arıyorum. Ama siteyede güveniyorum bir yandan da bizim ki nasıl bildi hala şoktayım. Hani tanımasam şanslı velet attı tuttu diyecem ama yok alakası yok. Çöle düşse kutup ayısı kovalar bunu o derece. Nese geyiğe gerek yok.

Kazanan arkadaştan PM bekliyorum.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

hocam kazanan arkadaş sıkıntısız kullanır umarım aynı telle sorun yaşamıştım hatta konusunuda açmıştım *#06# yazıp çıkan imei ile bataryanın

arkasındaki imei kıyaslasın arkadaş, benim ki 7 ay sıkıntısız çalıştı sonra telefon sadece aktifleştirdiğim ilk hat üzerinden çekmeye başladı başka

hat taksam çalışmıyodu 

http://www.tahribat.com/Forum-Telefonda-Vodafonedan-Baska-Operatorun-Calismamasi-193342/

..Morali hep bozuk olan insan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı

hocam kazanan arkadaş sıkıntısız kullanır umarım aynı telle sorun yaşamıştım hatta konusunuda açmıştım *#06# yazıp çıkan imei ile bataryanın

arkasındaki imei kıyaslasın arkadaş, benim ki 7 ay sıkıntısız çalıştı sonra telefon sadece aktifleştirdiğim ilk hat üzerinden çekmeye başladı başka

hat taksam çalışmıyodu 

http://www.tahribat.com/Forum-Telefonda-Vodafonedan-Baska-Operatorun-Calismamasi-193342/

Hocam ilk mesaja yazdim cihaz imei kayitli kacak yani.

Sıfır 50 tl ye yuksekovada bi telefoncudan aldim. (sanalpazar üzerinden) aldığım kişiden epey ticaretim oldu. Bu telefonlardan eşe dosta derken 10 15 tane almisimdir. Daha bi sikinti cikmadi. Baska hatlarda takip kullanildi bi sıkıntı olmadı. 

Istanbulda 90-100 arasindan imei kayitli veya spot olarak satiyorlar ayni telefonu.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

tüh tam da ihtiyacımız vardı anneme bu tarz telefon arıyorduk ama kaçırdık 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abds
    abds's avatar
    Erkek

PM attım adresi hocam.İhtiyacım kadar kullanıp bende hibe edicem ihtiyacı olan birine teşekkürler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    abds bunu yazdı

PM attım adresi hocam.İhtiyacım kadar kullanıp bende hibe edicem ihtiyacı olan birine teşekkürler.

beklemedeyim :)

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Bendeki telefon Atakan adlı arkadaşa kargolanmıştır. 

Yav he he
Toplam Hit: 4776 Toplam Mesaj: 48