folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Hiç Bir Şekilde Açılmayan Tablete Yazılım Atma

Hiç Bir Şekilde Açılmayan Tablete Yazılım Atma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

merhaba müritler kardeşimin elindeki tablet çok fazla uygulama yüklediğinden çökmüş olabilir hiç bir şekilde açılmıyor tablet buna yazılım yüklemek istiyorum pcye bağlıyorum hiç bir şekilde görmüyor ne yapmam lazım ?

No way out
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Benzer şekilde olan bi tablete ben linux tarafında adb indirip adb komutlarıyla yeni rom atmıştım. Denemeye değer bence.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Benzer şekilde olan bi tablete ben linux tarafında adb indirip adb komutlarıyla yeni rom atmıştım. Denemeye değer bence.

tabletin en son şarj pimi kırılmıştı ve daha sonra benden habersiz sokak telefoncusundan bi güzel öpülerek 25 tl ye yapılmış pim zaten 5 tl her neyse 2 hafta sorunsız kullanılmış daha sonra şarj bitince kapanmış ve açılmıyo pim bozuk olsa şarjın az olduğuna dair bişey gösteriyordu şimdi hiç bir şey sadece siyah ekran 

No way out
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Cİhaz açılmıyorsa yapabileceğin bir şey yok. Fazla uygulama yüklemesinden dolayı cihaz o hale gelmez kardeşin seni keklemiş.

Cİhaz açıldığında recovery moddan, adb ile pcden veya direk linux üzerinden rom yüklenebilir.

Ama dediğim gibi cihazın açılması lazım. Sence açılmayan bir şeye müdahale etmen mümkün mü?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Cİhaz açılmıyorsa yapabileceğin bir şey yok. Fazla uygulama yüklemesinden dolayı cihaz o hale gelmez kardeşin seni keklemiş.

Cİhaz açıldığında recovery moddan, adb ile pcden veya direk linux üzerinden rom yüklenebilir.

Ama dediğim gibi cihazın açılması lazım. Sence açılmayan bir şeye müdahale etmen mümkün mü?

kardeşim 7 yaşında ne yapabilirki :) ne yapayım açılmıyo cihaz dedim belki intel driverlarını falan kurarsam pc tanır yazılım yükler düzeltirim ne yapayım bilemedim :/

No way out
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

şarj oluyormu peki

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

şarj oluyormu peki

bilgim yok normaldede ışık yanmıyodu şimdide ışık yanmıyo 

No way out
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

tabletin brick olmasından şüpheliniyorum :/

No way out
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Ya kimse sormamış kardeş kusura bakma ama ne model belli ne marka android mi ios mu yoksa windows mu bilen yok..

Syntax error..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Olcu aletin varsa ac cihazi olc enerji sarj oluomu olmuomu muhtemel usb soketinde ariza var sarji tamamen bittigi icinde acilmio

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

Ya kimse sormamış kardeş kusura bakma ama ne model belli ne marka android mi ios mu yoksa windows mu bilen yok..

Android marka casper model t27

No way out
Toplam Hit: 1670 Toplam Mesaj: 13
açılmayan tablet