Hiç Bir Şekilde Açılmayan Tablete Yazılım Atma
-
merhaba müritler kardeşimin elindeki tablet çok fazla uygulama yüklediğinden çökmüş olabilir hiç bir şekilde açılmıyor tablet buna yazılım yüklemek istiyorum pcye bağlıyorum hiç bir şekilde görmüyor ne yapmam lazım ?
-
Benzer şekilde olan bi tablete ben linux tarafında adb indirip adb komutlarıyla yeni rom atmıştım. Denemeye değer bence.
-
1049 bunu yazdı
Benzer şekilde olan bi tablete ben linux tarafında adb indirip adb komutlarıyla yeni rom atmıştım. Denemeye değer bence.
tabletin en son şarj pimi kırılmıştı ve daha sonra benden habersiz sokak telefoncusundan bi güzel öpülerek 25 tl ye yapılmış pim zaten 5 tl her neyse 2 hafta sorunsız kullanılmış daha sonra şarj bitince kapanmış ve açılmıyo pim bozuk olsa şarjın az olduğuna dair bişey gösteriyordu şimdi hiç bir şey sadece siyah ekran
-
Cİhaz açılmıyorsa yapabileceğin bir şey yok. Fazla uygulama yüklemesinden dolayı cihaz o hale gelmez kardeşin seni keklemiş.
Cİhaz açıldığında recovery moddan, adb ile pcden veya direk linux üzerinden rom yüklenebilir.
Ama dediğim gibi cihazın açılması lazım. Sence açılmayan bir şeye müdahale etmen mümkün mü?
-
torpedo_XL bunu yazdı
Cİhaz açılmıyorsa yapabileceğin bir şey yok. Fazla uygulama yüklemesinden dolayı cihaz o hale gelmez kardeşin seni keklemiş.
Cİhaz açıldığında recovery moddan, adb ile pcden veya direk linux üzerinden rom yüklenebilir.
Ama dediğim gibi cihazın açılması lazım. Sence açılmayan bir şeye müdahale etmen mümkün mü?
kardeşim 7 yaşında ne yapabilirki :) ne yapayım açılmıyo cihaz dedim belki intel driverlarını falan kurarsam pc tanır yazılım yükler düzeltirim ne yapayım bilemedim :/
-
şarj oluyormu peki
-
Bosluk bunu yazdı
şarj oluyormu peki
bilgim yok normaldede ışık yanmıyodu şimdide ışık yanmıyo
-
tabletin brick olmasından şüpheliniyorum :/
-
Ya kimse sormamış kardeş kusura bakma ama ne model belli ne marka android mi ios mu yoksa windows mu bilen yok..
-
Olcu aletin varsa ac cihazi olc enerji sarj oluomu olmuomu muhtemel usb soketinde ariza var sarji tamamen bittigi icinde acilmio
-
watervay bunu yazdı
Ya kimse sormamış kardeş kusura bakma ama ne model belli ne marka android mi ios mu yoksa windows mu bilen yok..
Android marka casper model t27