Hiç Bitmeyen Hikaye
-
arkadaşlar. sitemizde ki "hiç bitmeyen hikayenin" bazı bölümleri mağlesef 2005_ yılında kalmış o zamandan bu yana kimse bişi yazmamış. bu minik ayşeciğin serüvenleri devam etsin. ben kendimce bişiler eklemeye çalıştım. sizde bişiler yazın arkadaşlar ;) ama bizi gülmekten yere serecek bişiler olsun. :D. herkese kolay gele. teşekkürler.
-
geçen sene ben baya bişiler yazmıştım baya dediğim 6 tane kadar xD eğlenceli bişi.
-
işte gecen senede kamış işte :) devam ettirelim bunu. bu ayşecik boş durmamalı :D
-
falafoş oldu karı amk yeter...
-
bence yenilik kazanmalı ayse deişsin başka bi şey olsun bide sadece i hikaye deilde başka hikaye seçeneği olsa daha çarpıcı olur diye düşünüyorum
-
HULALOT bunu yazdı:
-----------------------------
bence yenilik kazanmalı ayse deişsin başka bi şey olsun bide sadece i hikaye deilde başka hikaye seçeneği olsa daha çarpıcı olur diye düşünüyorum
-----------------------------ben de buna benzer bişiler diecektim.. rene arada yeni hikayeler de başlatsın mesela :D hikaye başlatma üyelere verilmesin folloş olur yoksa xD
-
walla olabilir ;)
-
Hikayeye hala katılım var ama tabi 1. bölümden basladiniz icin pek görmüosunuz
hikaye ücgen seklinde ilerlior
Bölüm 1: 1
Bölüm 2: 23
Bölüm 3: 4567
gibi gidiyor onun icin aynı hızda yazilsa bile 1 senede 5 bölüme kadar ilerlese 2. sene sadece 6. bölüm bitebilr (tabi sayilari uydurdum ama assa yukarı böyle) -
nickimyok bunu yazdı:
falafoş oldu karı amk yeter...
ŞiddetLe KatıLıom Sana ((: -
artık ayşecigi öldürsek nasıl olur ağa :) yerıne baskasi gelsin a.q :D örnegin isko p.ç gelsin :D kötü yola düşürek filan bişiler yapalım adminler bi düşünsün ?
-
Afyon bunu yazdı:
artık ayşecigi öldürsek nasıl olur ağa :) yerıne baskasi gelsin a.q :D örnegin isko p.ç gelsin :D kötü yola düşürek filan bişiler yapalım adminler bi düşünsün ?
hehe bu cok iyidi :)
Toplam Hit: 3106 Toplam Mesaj: 22