folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hic Hastalanmamak Mümkün Müdür ?

Hic Hastalanmamak Mümkün Müdür ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uzun zamandır bu konuyu acmak istiyordum, simdi nasip oldu.

kimi insanlar bünyesinden ötürü sacı ıslak rüzgara cıksa en ufak bir sey olmaz, kimileri de soguk su icince 2 gün yataktan kalkamaz. (hatta konulardan birinde bir mürid yazmıstı buna benzer bir sey, kısın bile saclarını kurulamadıgını, fakat nezle bile olmadıgını söylemisti, birisi de "rambo'yu bulduk beyler" tarzı cevap yazmıstı kendisine, hangi konuydu anımsayamadım.)

sahsen ben bu son 2 sene istanbul'dayken cok ufak 1-2 sey dısında sürekli yatmamı gerektirecek bir hastalıga yakalanmadım.

nazar degmez insallah.

sadece ara tatilde memlekete döndügümde -ki bulundugum ilceye yagan kar son yılların en siddetlisiydi- her aksam dısarı cıktım, ne kadar sıkı giyinsem de soguga maruz kaldım, gec saatte de eve döndüm.

kacınılmaz son olarak hastalandım, 1-2 gün ilac aldım etki etmedi, aksam saatlerinde yedigim penisilin beni 5 dakika icinde eski halime döndürdü.

peki sizce bir insan sürekli evde kalsa, tabi bu da saglıklı degil ama sadece zaman zaman dısarıya yürüyüs icin cıksa, yedigine ictigine dikkat etse, vücudunu sürekli soguktan uzak tutsa, bu insanın durduk yere hastalanması mümkün müdür ?

veya bünyenin iyiligi icin arada bir hastalanmalı mıyız ?

cünkü ası olurken vücudumuza zayıflatılmıs mikrop veriliyor, ilerisi icin bir savunma mekanizması olusuyor, aynı sey hastalıklar icin de gecerli midir ?

hicbir sey olmasa bile basımız agrıyabiliyor mesela zaman zaman veya ileri düzey bir hastalıga yakalanma riski (kanser, verem vb.) minimuma düsürülebilir mi ?

sahsen her atesim cıktıgında, basım agrıdıgında ilac da icmiyorum artık, bi limonlu cay ve uyku iyi gelebiliyor.

görüslerinizi merak ediyorum.

edit : köpek balıgını karıstırmayalım, sadece insanlar icin soruyorum |:

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

ben 5 yaşıma kadar yediğim penislinin hatti hesabı yok.

en sonunda doktor bunu salın dısarı amk pisliğin içine bırakın demiş. rahat bi 10 sene hiç hastalanmamışım. :)

ama yaş ilerledikçe heralde bünye ergenlikteki gibi güçlü olmuyor. hastalıklar artıyor :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

köpek balığı isen evet.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juliet
    Juliet's avatar
    Erkek

12 yıldır doktora gitmedim reçeteli ilaç kullanmadım çok şükür. O yüzden gss istemiyorum amk. En son bademcik ameliyatı oldum ondan sonra ağır bi hastalık gecirmedim. 

Juliet tarafından 10/Eyl/12 02:37 tarihinde düzenlenmiştir

011100110110000101111010011000010110111000101110011000010111011001101001
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Çocukken geçirilen hastalıklar ile alakalı sanırım.Kızamık,su çiçeği,kabakulak vb.Bu hastalıkların hiçbirisini geçirmeyen kişilerin,ileride hasta olduklarını hiç duymadım.Yada daha dirençliler diyelim.Tabii bu kendi gözlemim.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

bademcikler grip olmayı çok fena tetikliyor. bademcikleri aldırırsan, soğuktan ve salgından korunursa hiç hasta olmamak olası bir ihtimal bence. Bu arada Allah sağlık sıhat versin insan gibi insanlara

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı

Çocukken geçirilen hastalıklar ile alakalı sanırım.Kızamık,su çiçeği,kabakulak vb.Bu hastalıkların hiçbirisini geçirmeyen kişilerin,ileride hasta olduklarını hiç duymadım.Yada daha dirençliler diyelim.Tabii bu kendi gözlemim.

ilerki yaşlarda daha kötü vuruyor hocam çocuk hastalıkları.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    solstice bunu yazdı

ben 5 yaşıma kadar yediğim penislinin hatti hesabı yok.

en sonunda doktor bunu salın dısarı amk pisliğin içine bırakın demiş. rahat bi 10 sene hiç hastalanmamışım. :)

ama yaş ilerledikçe heralde bünye ergenlikteki gibi güçlü olmuyor. hastalıklar artıyor :)

Al benden de o kadar. Yedigim antibiyotik, penicilin gibi agir igneleri neredeyse saymak imkansiz.

@Obie : Hacim yanlisin var. Bahsettigin butun hastaliklari gecirdim Nedendir bilmem ama bende hasta olmuyorum. Ne isterdim mesela grip olup yatak dosek yatmayi, ohhh mis gibi biri corba yapsin getirsin.

@Juliet: Valla hacim neredeyse 15 yildir doktora hic gitmedim. Arada bir kan tahlili yaptirmak haric.

Herhalde ben kisin bile soguk suyla banyo ediyorum ondandir diye dusunuyorum.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

bir iğne  var genelde kalp hastalarında kullanılıyor.

Yol Güzeldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balbazar
    balbazar's avatar
    Erkek

4 yıldır nezle bile olmadım. 

Bence insanların asıl sorunu örnek yağmur yağdıgında başım üşicek grip olcam diye endişe etmek. Bunun yerine yağmurun yağışının güzelliğini görmeyi deneseler hiçbirşey olmaz.

Sırf zevk olsun diye yağmur altında kilometrelerce yürüyüp koştugumu bilirim.

Edit:

peki sizce bir insan sürekli evde kalsa, tabi bu da saglıklı degil ama sadece zaman zaman dısarıya yürüyüs icin cıksa, yedigine ictigine dikkat etse, vücudunu sürekli soguktan uzak tutsa, bu insanın durduk yere hastalanması mümkün müdür ?"

Demişşin. Bence yapılması gereken bunun tam tersi. Doğayla barışık ol :)

balbazar tarafından 10/Eyl/12 09:31 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

şimdi şole bişe var sürekli ewde yaşarsan hastalanmazsın ama bağışıklık sisteminde zayıf kalır ve aldığı her mikropta vücut direncini kaybeder. hasta ola ola vücut o hastalığa karşı bağışıklık kazanır. Yani cam fanüste yaşa bi bok olmaz ama dışarı çıktın anda vücudun hiçbişeyden haberi olmadığı için aldığı her mikroba hasta olur. Demem oki osuruktan bile nem kaparsın.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
Toplam Hit: 2004 Toplam Mesaj: 14