Hic Nette Olmayan Birsey Lazım
-
muridler 2 arkadas dusunuyoruz nette olmayan bisi yapalım diyorz mesela youtube ornek alalım adamlar hakkaten insanlık için sektor actılar internet kullanıcıları videolarını paylasamıyordu youtube cıktı butun insanlar videolarını paylasıyor bizde bunun gibi birsey cıkarmak istiyoruz fikirleriniz varmı?
-
yani yeni bi dal arıyorz
-
merak etme oyle bırsey bulurlasa kendılerı yaptıktan sonra sanada soylerler...
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
merak etme oyle bırsey bulurlasa kendılerı yaptıktan sonra sanada soylerler...
-----------------------------arkadaşa rep vermek isterdim :D
şaka bi yana bulsam nie söliyim a.q?
-
öyle çok şey bulunur da hangisinin tutup tutmayacağını bilemezsin..
ayrıca bulan kişi zaten sana söylemez :)
torrent olayını çok eskiden aklımdan geçirmiştim ama ne teknik bilgim ne de param vardı :( :)
-
dostum ben sadece programlama bilen birinin fikrine ihtiyacım yok belki aklınızdan geciren ollmustur soyle bisi olsa süper olur die
-
Google çıktığından beri internetteki herşeyin googleda olduğunu sanıyolar insanlar. Google kapalı ve sign uplı yerleri search edemiyo. Sırf kişiye özel search engine geliştirebilirsin. Yapıcağı şey çok basit. Search etmek istediğin forumlara üyeliğinle sign up olucan ve yaptığın program forumların search enginini kullanarak sana çıktı vericek. Kendi çemberinde bişiyi aramış olucaksın.
Team viewer programına bi bak. ( www.teamviewer.com ) . bu programın linux için tasarlanabilicek bir versyonunu düşün. Öyleki sen sadece 1 megabytlık bi programı yükliyerek linuxe girip herşeyini kullanabiliyo oluyosun. open office vs bütün linux imkanlarını bilgisayarın nerede olursa olsun kullanabiliyo oluyosun. İnternete ulaştığın her hangi bir yerde acrobat reader winzip winrar antivirüs vs hiç uğraşmadan temel bilgisayar ihtiyaçlarını karşılayabilirsin. Taşınabilir masaüstü gibi bir kavram oluşuyo. Böyle bişiyi Google yapmadan önce sen uğraş..
-
o zmn yapamıyacağım bişey söyliyim farklı bi fikir işte
4.boyuta sahip(zamanla değişen yaşlanan eskiyen geceleri koyulaşan vs.) web site tasarımları yapın iyi para kazanısanız banada bişiler verin bari az da olsa
ulen fikir güzelde ben nasıl yapim flash bilmek lazım oda bende yok he bu fikri iice geliştirebilirik
al senin olsun fikirse fikir işte güzelde lan sevdim baq
yazarken silsem mi napsam anaam
para işini unutma :)
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------o zmn yapamıyacağım bişey söyliyim farklı bi fikir işte
4.boyuta sahip(zamanla değişen yaşlanan eskiyen geceleri koyulaşan vs.) web site tasarımları yapın iyi para kazanısanız banada bişiler verin bari az da olsa
ulen fikir güzelde ben nasıl yapim flash bilmek lazım oda bende yok he bu fikri iice geliştirebilirik
al senin olsun fikirse fikir işte güzelde lan sevdim baq
yazarken silsem mi napsam anaam
para işini unutma :)
-----------------------------igoogle.com da template olarak var sölediğin
-
insanlara para dagıtın.
-
vay ibna google çalmış demek fikrimi falla haberim yoktu gerçi igoogle olan nasıl bişi tam solesen ya da link neyim versen tam olarak
alayına wikia :) bide habari project olley