Hiç Şey Olmasada Sıtkın Olmak
-
Herkeze olmuştur hiç bir şey olmasada sıtkın oldumuz zamanlar.
Şöle olabilirmi hep hayal kurmusuzdur ama bu hayallerin bir çogunu unutmus ve bir kısmınıda gerçekleştirmişizdir.
Peki bu sıtkın zamanlarımızda bu unuttumuz hayellerimiz hatırlayıp(farkına varmasakda) sıtkın olabilirmiyiz.
-
aynen yazdığın gibi tıpa tıp o moddayım uzun zamandır.Hatta bu başlığı görmeden önce ne yapıcam nasıl geçicek bu ya diyordum kendi kendime :S
-
neonell bunu yazdı:
-----------------------------
aynen yazdığın gibi tıpa tıp o moddayım uzun zamandır.Hatta bu başlığı görmeden önce ne yapıcam nasıl geçicek bu ya diyordum kendi kendime :S
----------------------------- -
belli bir süre sonra mutsuzluk kronik hale geliyor ülkemiz şartlarında herkes için gecerli bi durum...
-
bi konuda başarısız olmuşsun sonra unutsanda unutamamışsın , zamanla geçer
-
aynen benim psikolojim şu anda başlıkta yazan bence sebeb yarın ne olacağını bilememek...
-
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------her gün ne zaman geçicek bu lanet olası şey diyorum fakat bi türlü gitmedi.Özellikle sabah kalkınca midem çıkacakmıs gibi,bulanıyor,fokurduyor,kusacak gibi olup kusamıyorum,daralıyor içim,sıkılıyor.Depresyon mu diyorlar buna? Zamanla geçmezse ya tedavisi yoksa? :S ömür boyu böyle mi yaşayacağım?bittim desene o zaman
-
ben de şuan bir sorun yok öle aklıma gelmişti paylaşım dedim
-
neonell bunu yazdı:
cinema4d bunu yazdı:
-----------------------------her gün ne zaman geçicek bu lanet olası şey diyorum fakat bi türlü gitmedi.Özellikle sabah kalkınca midem çıkacakmıs gibi,bulanıyor,fokurduyor,kusacak gibi olup kusamıyorum,daralıyor içim,sıkılıyor.Depresyon mu diyorlar buna? Zamanla geçmezse ya tedavisi yoksa? :S ömür boyu böyle mi yaşayacağım?bittim desene o zaman
beyin kontrolu çok basit , düşünceleri tekrarla alakalı bi durum. sürekli aynı şeyleri düşünürsen öyle olursun(beyinde ona inanır) . o yüzden takma kafaya geçer , ama eğer böyle düşünürsen bitersin. -
dediğin gibi aslında beyin kontrolü.Bazen engel olamıyorum,istem dışı beynim kendi kendine o düşünceye,aynı şeylere oto olarak yöneliyor.Benim tek umudum seninde dediğin gibi herkesin dediği gibi,zamanla geçer.O zaman ne zaman işte orası beni çok korkutuyor.
-
iyimisiniz gençler : |