folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Hiç Uğraşmadan İndex Atın (Rapidshare İle İndir :))

Hiç Uğraşmadan İndex Atın (Rapidshare İle İndir :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek
    peki bu programla bi sitemynet e index atabilirmiyiz

https://www.fitnessaktif.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek
    ekoroman bunu yazdı:

Göründüğü üzre kullanan kullanabiliyor :D ayrıca amacımız laf deil index atmak eee başaranlar için :))

örnek ile anlatmak istiyorum sizin için websambaya bir adet indexer.asp yi attık ;)

adres http://freehost19.websamba.com/sazani/indexer.asp işte muhteşem script ortaya çıktı :) şimdi google dan bir site bulduk onunda adresi  http://freehost19.websamba.com/spirulina/ şimdi kendi scriptimizde "nereye" kısmına ../spirulina/index.htm evet aynen  "../spirulina/index.htm" bunu yazıyorsunuz "" hariç :)) neyse  nereden kısmına ise şuan hangi indexi atmak istiyorsanız hostunuzdaki onun adını yazıyorsunuz tabi şuan kendi şifremizi veremiyoruz :D o yüzden içindeki indexler şunlar denemeniz için  index.htm index.html deli.htm hacked.asp ve default.asp hangisini yazarsanız yazın bunu index olarak atacaktır bu indexer.asp örnek www31.websamba.com a attıysanız www31.websamba ile başlayan siteye index atıcaksınız işte bu kadar basit

dostum verdiğin site de index yemiş

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    hoja isteyen istedii index i atar oraya dedik demi

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

kodlar encode edilmeden yayınlanan bir script olsaydı kullanırdık ama fakat kodlar kriptolu ve güven olmaz. nirden bilicez script bulunduğu tüm siteleri 3. bir kişiye bildirmiyoer.?!?!

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hoca birkac soru sorjam ksr bakma :)  ilk once googleden web samba members yazarak aradim ama freehost39 ile baslayan user bulamadim. freehost39 yazincada googlede bisi cikmio. ikincisi oku yazan yerde sifre fln bisi yazcazmi

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    hoja  freehost39.websamba deil freehost19.websamba üzerinde gösterdim ben ayrıca açıklamasını geniş şekilde yaptım

Ben sana paralel sen bana paralel, paralel paralel paralelli, terelel terelel terelelli..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekoroman
    ekoroman's avatar
    Erkek
    zuahahahaa easerver.net te yedi dediim gibi tüm xml açıı olan serverlar yiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MRT_Ge-Force
    MRT_Ge-Force's avatar
    Erkek

zukturun olm çalısmıyor bu

MSXML 4.0

kullanan servere girdim bir tane bile index atamadım . adam gibi bu versiyonda çalısanı yapın a.q

Toplam Hit: 5977 Toplam Mesaj: 19