Hidayet Ölsün ..
-
http://www.gsmkampanya.com/wp-content/uploads/2009/07/Hido-Turkcell-3G-Testi-Yapt%C4%B1-4.jpg
ARkadaşlar bu hidayet Embesili beni son noktaya getirdi trkcell 3g reklamlarında yapmış olduğu salak salak danslara bi anlam veremıyorum sizin görüşleriniz ne ..
diyeceğim tek kelime var Hidayet ölsün :) özellikle son reklam
-
reklamlada sergilediği o dansı nereden öğrendiyse hemen unutmasını temenni ettiğim harika sporcudur.
-
ben kafasını karaladım...
-
yalniz degilmisim izledikce sinir oldum bende :) cok gelismis gerizekalilara benziyo gercekden.parayada ihtiyaci yokki boyle aptal bi reklami niye kabul etmis,niye kendini embesil gibi gostermis bilmem o bakislar hareketler fln allahimm moron moronn
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------yalniz degilmisim izledikce sinir oldum bende :) cok gelismis gerizekalilara benziyo gercekden.parayada ihtiyaci yokki boyle aptal bi reklami niye kabul etmis,niye kendini embesil gibi gostermis bilmem o bakislar hareketler fln allahimm moron moronn
-----------------------------Katılıyorum
-
ahaha sadece ben uyuz oluyorum sanıyordum :D
http://www.youtube.com/watch?v=5_9KtV7akXo
şurdaki yoruma da yıkıldım ayrıca :D yanındaki nuri ondanda embesil :D
"nurinin açık adresini bilen var mı?dövmek istiyorum kendisini."
ahahahahhaa :D
-
Her beğenmediğimiz kişi ÖLSÜN diyeceksek...
Ohoooo...
Sırada milyonlarca kişi var...
-
hidayet oynadıpı reklam filmlerinden gelen geliri Mehmetçik Vakfına bağışladı yıl içindeki tarnsferinden 50.000.000 € alan hido 10.000.000 € yine Mehmetçik Vakfına bağışladığını duyurmakla birlikte bir ünlünün (komedyenler dışında) kaç tanesinin bu denli sempatik, rahat ve özgür davranıp sosyal sınıflar arası farkı kalkdırdığını gördünüz ki ben Hidayet'i gerçekten tebrik ediyorum. İyi işlerin adamı hidayet
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------
hidayet oynadıpı reklam filmlerinden gelen geliri Mehmetçik Vakfına bağışladı yıl içindeki tarnsferinden 50.000.000 € alan hido 10.000.000 € yine Mehmetçik Vakfına bağışladığını duyurmakla birlikte bir ünlünün (komedyenler dışında) kaç tanesinin bu denli sempatik, rahat ve özgür davranıp sosyal sınıflar arası farkı kalkdırdığını gördünüz ki ben Hidayet'i gerçekten tebrik ediyorum. İyi işlerin adamı hidayet
-----------------------------haberım yoktu ama dediğin gibiyse Turkcellin tum reklamlarında oynasın hido seve seve izlerim =)
-
hidayet gerçekten çok efendi birisi işini de çok iyi yapıyor arkadaşın dediği gibi biçok yerde duyurdu bu bağışları
-
Söz Konusu Bağış ve Hayır hasanet Ülke Geleceği DAhi Olsa...
OYNATMAYIN İDOYU ....