folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hide İp Ng 1.46 Serial Lazım

Hide İp Ng 1.46 Serial Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

Avira'yi simdi indiriyordum;

Umitlerimi kirdin, hayallerimi yiktin. Ne kadar aglasam bos..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Hocam kendi sitesinden indirin ayrıca siz her virustotal de tarattığınızda ona zararlı diyene inanıyormusunuz ? yanlış alarm diye birşey var hocam.herşey zararlı olucak hali yok.

burdan indirin.

http://www.free-av.com/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Concept bunu yazdı:
    -----------------------------

avira bulabileceğin antiler içinde eniilerindendir zati hiçbiri bütün virüsleri yakalıyamaz istersen beni örnekal c yi deepfreezle koru

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:

Concept bunu yazdı:

avira bulabileceğin antiler içinde eniilerindendir zati hiçbiri bütün virüsleri yakalıyamaz istersen beni örnekal c yi deepfreezle koru

DeepFreeze'yi kurarsam muhterem ablacigimdan saplagi yerim :) Pisirik degilim ama bayanlar karsisinda sut dokmus kendi gibiyim, beni ufalamasin sonra hacim?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:

Concept bunu yazdı:

Hocam Deepfreeze e o kadar güvenmeyin.Çünkü Windows işletim sistemleri bile cracklenirken o programın cracklenmemesi mümkün değil.Yani Deepfreeze li makinalara zararlı giripte reset attıktan sonra silinmeyen zararlılar var.Son zamanlarda çıkan ağ virüsü örnektir.Deepfreeze olmasına karşın cafeciler bi türlü çözüm bulamamışlardır.Bunun dışında keyloggerlar,trojanler de var deepfreeze i pasif kılabilen.Yani o kadar güvenilebilecek bir yazılım değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

Avira'ya katiliyorum.

Kisisel kullanim icin Deep Freeze onerebilecek degildir. En cok sirketler ve yedek almak zorunda birakilmak istemeyen firmalar icin gecerlidir Deep Freeze. En akillica yatirim Avira antivirusudur, size katilmaktayim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nasılsa hiçbiri %100 diğil yüklediğim herşeyi açmadan muhakkak virustotalde taratıyorum engüzel savunma aslında windowsu bırakma

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Hocam Virustotal,Jotti,VirScan filan hiçbiri fayda etmez.Sonuçta Windows işletim sistemi kullanıyosun.Piyasada inan bana o kadar botnet varki.Yani her 4 kişiden 1'i botnet diyolardı.Doğrudurda çünkü herkes warez kullanıyo.Elbette bu adamlar keyifleri için bu programları cracklemiyo çıkar ilişkisi var.Bunun dışında bildiğin gibi FUD,UD yazılımlar mevcut antivirüslerden kaçırabiliyosun.Yani en iyi savunma ya Sniffer yükleyip ağı takip etmek oda zordur.Yada Linux yüklemektir benim gibi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Avira bunu yazdı:
    Hocam Virustotal,Jotti,VirScan filan hiçbiri fayda etmez.Sonuçta Windows işletim sistemi kullanıyosun.Piyasada inan bana o kadar botnet varki.Yani her 4 kişiden 1'i botnet diyolardı.Doğrudurda çünkü herkes warez kullanıyo.Elbette bu adamlar keyifleri için bu programları cracklemeyo çıkar ilişkisi var.Bunun dışında bildiğin gibi FUD,UD yazılımlar mevcut antivirüslerden kaçırabiliyosun.Yani en iyi savunma ya Sniffer yükleyip ağı takip etmek oda zordur.Yada Linux yüklemektir benim gibi.

bende zaten onudiyorum eniyi savunma windowsu bırakmak derken linux çok iyidir ama pardusuda yabana atmamaklazım artık adından bihayli sözettirir oldu

avira ve concept hocalar isterseniz msnleri özelden pm atın  muhabbet ederiz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:

Avira bunu yazdı:
    Hocam Virustotal,Jotti,VirScan filan hiçbiri fayda etmez.Sonuçta Windows işletim sistemi kullanıyosun.Piyasada inan bana o kadar botnet varki.Yani her 4 kişiden 1'i botnet diyolardı.Doğrudurda çünkü herkes warez kullanıyo.Elbette bu adamlar keyifleri için bu programları cracklemeyo çıkar ilişkisi var.Bunun dışında bildiğin gibi FUD,UD yazılımlar mevcut antivirüslerden kaçırabiliyosun.Yani en iyi savunma ya Sniffer yükleyip ağı takip etmek oda zordur.Yada Linux yüklemektir benim gibi.

bende zaten onudiyorum eniyi savunma windowsu bırakmak derken linux çok iyidir ama pardusuda yabana atmamaklazım artık adından bihayli sözettirir oldu

avira ve concept hocalar isterseniz msnleri özelden pm atın  muhabbet ederiz

hocam ben msn kullanmıyorum ama zararlı probleminiz olursa bana PM'den ulaşabilirsiniz.

Toplam Hit: 16172 Toplam Mesaj: 25