Hidrolik Yağ İle Arabaya Nasıl Zarar Verebiliriz?
-
abü poliüretan köpükler olur bunları hırdavatçılarda bulabilirsin. onlardan alıyorsun böle köpük egsoza sıkabildiğin kadar sıkıyorsunve ağzına top gibi bişey tıkıyorsun bi dene bakalım poliüretan vardı yanımda ondan esinlendim :D birde eline alacağın 10 a yakın japonla adamın anahatarı soktuğu deliğe sıkabilirsin :D bok açar kapıları du birazdaha düşüneim gelir aklıma.
-
Walla Çok Süper Fikirler Söylediniz Hepinize teşekkür ederim, bu arada elemandan parayı almam imkansız, adam ben yapmadım diyecek zaten kavgalıyım...
-
olm hasan bakmamışım sen açmışın konuyu.
olm gidelim dövelim rahat rahat hem hıncını almış olursun
-
Yöntem 1:
Ucu sivri bir anahtar alınır arabanın kapıları çizlir:) (Zızzzz etmesi lazım)
Yöntem 2:
Çiviyi jantlara kadar sokup çekicle ittirmek :)
Yöntem 3:
Sırasıyla Önce Camları Ardından farları ardından tekerleri ardından sinyal lambalarını patlatıp olay yerinden uzaklaşmak:)
Yöntem 4:
Egzosa Elma döşeyerek , Ardından bagajın üzerine cıkıp zıplamak ve kaportanın üzerinde de zıplamak:) -
Hidrolik tavan arka ve ön kaputlarda işlev gürür ise bu arabanın satış değerini (tavan boyanırsa) 2000 - 3000 ytl kadar düşürür.. bu biiirrrr
Birde denemedim ama bir ustadan duymuştum :) arka susturucunun üzerine tel ile yumruk kadar bir kuyruk yağı bağladığında araba gittikçe ve egzost ısındıkça çıkan o pis koku arabaya çok feci siniyormuş :) bu da ikiiiii..
Kazara benzin deposunu açabilirsen içine 10 ad. küp şeker atarsan motorun anasını bellemiş olursun bu da 3 :)
-
abü sen dediğimi yap poliyi dene :D bas içine sabaha kadar genleşir...
arabayı çalıştırdımı göt olur merak etme :D bi dene la harbi nasıl sonuç verecek merak ediyorum.
-
adaş en al bir şişe kezzap dök kaportaya olay hal olsun hiç ses çıkarmaz sessiz sakin olay biter...
kaputu açma şansın varmı ?
-
hiç masrafa gerek yok 1 şişe tuzruhu dök kaportaya ohhhh :):):)
-
lan boyle nefret ettigim birinin arabasına neler yapardım ..
kaputu açabileceksem silecek suyu warya oraya işerdim adam camı silmek için suyu sıktımı süper olur..tabe cam kalırsa..
bagajı açar içine sıcardım..
matkapla kaportayı delik deşik ederdim boyle yazı yazardım orospu cocugu falan matkapla
daa düşünsen bissuru şey wardır da adama çok pis koyması lazım
-
Tavana taşla göçükler aç ( düzeltemez, düzeltirse arabayı satarken taklaya gelmiş diyip almazlar )
Manyağım diyorsan benzin dök yak