folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Hidrolik Yağ İle Arabaya Nasıl Zarar Verebiliriz?

Hidrolik Yağ İle Arabaya Nasıl Zarar Verebiliriz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    abü poliüretan köpükler olur bunları hırdavatçılarda bulabilirsin. onlardan alıyorsun böle köpük egsoza sıkabildiğin kadar sıkıyorsunve ağzına top gibi bişey tıkıyorsun bi dene bakalım poliüretan vardı yanımda ondan esinlendim :D birde eline alacağın 10 a yakın japonla adamın anahatarı soktuğu deliğe sıkabilirsin :D bok açar kapıları du birazdaha düşüneim gelir aklıma.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Walla Çok Süper Fikirler Söylediniz Hepinize teşekkür ederim, bu arada elemandan parayı almam imkansız, adam ben yapmadım diyecek zaten kavgalıyım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

olm hasan bakmamışım sen açmışın konuyu.

olm gidelim dövelim rahat rahat hem hıncını almış olursun 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yöntem 1:

Ucu sivri bir anahtar alınır arabanın kapıları çizlir:) (Zızzzz etmesi lazım)

Yöntem 2:

Çiviyi jantlara kadar sokup çekicle ittirmek :)

Yöntem 3:

Sırasıyla Önce Camları Ardından farları ardından tekerleri ardından sinyal lambalarını patlatıp olay yerinden uzaklaşmak:)

Yöntem 4:

Egzosa Elma döşeyerek , Ardından bagajın üzerine cıkıp zıplamak ve kaportanın üzerinde de zıplamak:)

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek

Hidrolik tavan arka ve ön kaputlarda işlev gürür ise bu arabanın satış değerini (tavan boyanırsa) 2000 - 3000 ytl kadar düşürür.. bu biiirrrr

Birde denemedim ama bir ustadan duymuştum :) arka susturucunun üzerine tel ile yumruk kadar bir kuyruk yağı bağladığında araba gittikçe ve egzost ısındıkça çıkan o pis koku arabaya çok feci siniyormuş :) bu da ikiiiii..

Kazara benzin deposunu açabilirsen içine 10 ad. küp şeker atarsan motorun anasını bellemiş olursun bu da 3 :)

imza mimza yok !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abü sen dediğimi yap poliyi dene :D bas içine sabaha kadar genleşir...

arabayı çalıştırdımı göt olur merak etme :D bi dene la harbi nasıl sonuç verecek merak ediyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

adaş en al bir  şişe kezzap dök kaportaya olay hal olsun hiç ses çıkarmaz  sessiz  sakin olay  biter...

kaputu açma şansın varmı ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek
    hiç masrafa gerek yok 1 şişe tuzruhu dök kaportaya ohhhh :):):)

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

lan boyle nefret ettigim birinin arabasına neler yapardım ..

kaputu açabileceksem silecek suyu warya oraya işerdim adam camı silmek için suyu sıktımı süper olur..tabe cam kalırsa..

bagajı açar içine sıcardım..

matkapla kaportayı delik deşik ederdim boyle yazı yazardım orospu cocugu falan matkapla

daa düşünsen bissuru şey wardır da adama çok pis koyması lazım

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek

Tavana taşla göçükler aç ( düzeltemez, düzeltirse arabayı satarken taklaya gelmiş diyip almazlar )

Manyağım diyorsan benzin dök yak

gaipten görüntüler
Toplam Hit: 42357 Toplam Mesaj: 56