Hijackthis
-
Kaldırılacaklar
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
c:\progra~1\intern~1\iexplore.exe
O3 - Toolbar: (no name) - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - (no file)-----
O4 - HKLM\..\Run: [TitleDeleteGlueAxis] C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Setup Free Title Delete\OwnsBore.exe
-----
Ne oldugunu bılmıyorum, ve google da da bulamadım ne işe yaradığını bilmiyorsan kaldır...
O4 - HKCU\..\Run: [tool noun] C:\DOCUME~1\cevik5\APPLIC~1\GRIDBO~1\meetless.exe
-
mximus bunu yazdı:
-----------------------------Beyler benim su logları yorumlayacak ve bana bi çözüm sunacak varmı?
Sanırım trojler felan basmıs bnm makinayı...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)
Scan saved at 20:35:54, on 16.06.2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
Boot mode: NormalRunning processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe-----------------------------
Musket bunu yazdı :
-----------------------------
Bunun için sevgili programcılarımız bize, www.hijackthis.de adında bir site yapmış:
Buraya log umuzu upload ediyoruz ( ister log u acıp CTRL+A - CTRL+C yaptıktan sonra sitedeki "You can paste a logfile in this textbox" kısmına CTRL+V ile yapıştırın, ister direkt olarak "hijackthis.log" u upload edin )
####
"Show the visitors ratings" Kullanıcıların bu registryler hakkında yaptıgı yorumları içerir, eğer ileri derecede guvenlık paranoyanız yoksa dahil edilmesinde bir sakınca yoktur.
####Karşımızda buna benzer bir ekran olacaktır:
http://img379.imageshack.us/img379/7606/h3pa4.jpg
Bu ekranda:
Yeşil: Yararlı
Sarı: Zararsız - Gereksiz
Kırmızı: Zararlı yı temsil etmektedir, Sarı ile işaretlenmış olanları bir bilene yada www.google.com a danışmanız kırmızılara ise mudahale etmenızı onerırım...-----------------------------
-
http://tahribat.com/doc.asp?docid=139
-
çok sağolasın musket umarım sorunumu giderir..
-
tesekkurler bu programı bı kaç defa kullandım çok güzel fakat kullananların dogru seylerı fıxledıgınden emın olması lazım yoksa yanlıs fıxlendıgınız exeler sonucu bılgısayarınız sıstem hatası verebılır format atmayı dusunebılırsınız ama atmayın sıstem gerı yuklemeyı deneyın
-
slymn88 bunu yazdı:
-----------------------------
tesekkurler bu programı bı kaç defa kullandım çok güzel fakat kullananların dogru seylerı fıxledıgınden emın olması lazım yoksa yanlıs fıxlendıgınız exeler sonucu bılgısayarınız sıstem hatası verebılır format atmayı dusunebılırsınız ama atmayın sıstem gerı yuklemeyı deneyın
-----------------------------BACKUPS diye bir kısım var hacım...
-
Musket hoca acaip yararı oldu su meretin :)
Konu zortlucak ama olsun herkeşe faydası var.
Teşekkür ediyorum.
-
eywllh saolasın...alayına fix çaktım hayırlısı :)