Hınzır Filmler!
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
the reader http://www.imdb.com/title/tt0976051/
----------------------------- -
RockZs bunu yazdı:
çok güzel bi film olsun, hiç öyle başka şeyler aramana gerek yok. ikinizin de beğeneceği bi film seç bence. olacaklar kendiliğinden olur zaten.. kafan da daha rahat olur böylece.
-----------------------------:) dostum sağoalsın ya yukarda tam yazamadım aslında böyle şeylerde iyiyimdir. yani yan meteryallere ihtiyaç duymam ama hatun 4 yıldır sadece kaşılaşmalarda selamlaşıp msnde not muhabeti yapıyoruz. fakat bana yanık onu biliyorum. kızı tanımıyorum pek rahat biri gibime gelmiyo o yüzden olay böyle birde benim odada pc burda film izlemek için mecbur yatağa yatmak zorundayız ikimizde sıcak bir de tema olursa işim kolayaşır:)
-
patates bunu yazdı:
RockZs bunu yazdı:
çok güzel bi film olsun, hiç öyle başka şeyler aramana gerek yok. ikinizin de beğeneceği bi film seç bence. olacaklar kendiliğinden olur zaten.. kafan da daha rahat olur böylece.
-----------------------------:) dostum sağoalsın ya yukarda tam yazamadım aslında böyle şeylerde iyiyimdir. yani yan meteryallere ihtiyaç duymam ama hatun 4 yıldır sadece kaşılaşmalarda selamlaşıp msnde not muhabeti yapıyoruz. fakat bana yanık onu biliyorum. kızı tanımıyorum pek rahat biri gibime gelmiyo o yüzden olay böyle birde benim odada pc burda film izlemek için mecbur yatağa yatmak zorundayız ikimizde sıcak bir de tema olursa işim kolayaşır:)
-----------------------------hheeahhh önünde dizçöküp saygıyla eğilmek istiorum sende bendensin adamım
laanet olsun dostum bitir işini 3 gün önceki geceyi hatırlatın bana
beline kuvvet
-
all film of Tinto Brass
-
ahahah :D hocam ben onu genelde şu celine dion ablamız varya :D titanik parçası onu açıyorum. dans etmeyi blmiyorum hadi edelim bana öğret filan yapıyorum zaten kız dire atlamış oluyo ben sana öğretirim gibisinden sonra dans ediosun filan o sırada tabi filmden yeni çıktınız perde çekili oda hafif loş. dakika 2:39da nefes alışverişi hızlanıyo:D iyice dipdibe giriyosunuz 3.20 da böyle artık hissediosun filan :D dakka 3.49 golü atıosun hafiften dudaklar yaklaşıyo baktım kız çekmiyo nakaratın bitmesini bekle sonra allah ne verdiyse vantuz stayla yumul :D
denendi %100 çalışıyo :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
ahahah :D hocam ben onu genelde şu celine dion ablamız varya :D titanik parçası onu açıyorum. dans etmeyi blmiyorum hadi edelim bana öğret filan yapıyorum zaten kız dire atlamış oluyo ben sana öğretirim gibisinden sonra dans ediosun filan o sırada tabi filmden yeni çıktınız perde çekili oda hafif loş. dakika 2:39da nefes alışverişi hızlanıyo:D iyice dipdibe giriyosunuz 3.20 da böyle artık hissediosun filan :D dakka 3.49 golü atıosun hafiften dudaklar yaklaşıyo baktım kız çekmiyo nakaratın bitmesini bekle sonra allah ne verdiyse vantuz stayla yumul :D
-----------------------------koptuğum ama garantisine güvendiğim ilk yöntem :D ahaha :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------facebook onaylı hahaha:D
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------Denenmistir %100 calisiyor ;)..
Benim kullandigim parcalar
http://www.youtube.com/watch?v=P_uBQ9jvAZU
http://www.youtube.com/watch?v=1yJ2HEDJvQA&feature=related
-
Atın intikamı
-
mclaren bunu yazdı:
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------ahahah :D hocam ben onu genelde şu celine dion ablamız varya :D titanik parçası onu açıyorum. dans etmeyi blmiyorum hadi edelim bana öğret filan yapıyorum zaten kız dire atlamış oluyo ben sana öğretirim gibisinden sonra dans ediosun filan o sırada tabi filmden yeni çıktınız perde çekili oda hafif loş. dakika 2:39da nefes alışverişi hızlanıyo:D iyice dipdibe giriyosunuz 3.20 da böyle artık hissediosun filan :D dakka 3.49 golü atıosun hafiften dudaklar yaklaşıyo baktım kız çekmiyo nakaratın bitmesini bekle sonra allah ne verdiyse vantuz stayla yumul :D
-----------------------------Denenmistir %100 calisiyor ;)..
Benim kullandigim parcalar
http://www.youtube.com/watch?v=P_uBQ9jvAZU
http://www.youtube.com/watch?v=1yJ2HEDJvQA&feature=related
-----------------------------eyvallah hocam saolasın yarın kız gelicekti çekimlerini yapıcaktım. bi denerim çalışıyomu çalışmıyomu :D ilk parça garanti gibi ama sürede sıkıntı yaşarım sanırım titanic 4:26 bu 3:41 sanırım biraz erken davrancaz ama olsun denemekten zarar gelmez. :D