Hiphoplife Freestyle King 2007 Dvd"Si İstek
-
Müritler bana Hiphoplife Freestyle King 2007 nin dvd si lazım. Ses kayıtları var ama 7-8 tanesi var. Da poet kazanmıştı bunu elinde olan varsa paylaşabilirmi ? şimdiden saolun ilgilendiğiniz için ;)
-
abi kimsede yokmudur ya :S koskoca nette yok anasını satiim :S
-
Aradım şimdi sen yazınca,biliyordum bu dvdyi ama aklıma gelmemişti indirmek fln :D aradım linkleri yok nette,düşüp düşmeyeceğide belli değil :| bende merak ettim elime para geçince gidip alacam bunu karşıyakadan :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Aradım şimdi sen yazınca,biliyordum bu dvdyi ama aklıma gelmemişti indirmek fln :D aradım linkleri yok nette,düşüp düşmeyeceğide belli değil :| bende merak ettim elime para geçince gidip alacam bunu karşıyakadan :)
-----------------------------aq 15 lira aslında ama :S sitesine girdim alanlardan birine pm attım para ver al dedi aq lawuk bursada deil yoksa :D
-
AbsurdStyle bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------Aradım şimdi sen yazınca,biliyordum bu dvdyi ama aklıma gelmemişti indirmek fln :D aradım linkleri yok nette,düşüp düşmeyeceğide belli değil :| bende merak ettim elime para geçince gidip alacam bunu karşıyakadan :)
-----------------------------aq 15 lira aslında ama :S sitesine girdim alanlardan birine pm attım para ver al dedi aq lawuk bursada deil yoksa :D
-----------------------------oda güzelmiş :D arkadaşa dedim ben 1 sene oldu bulamazsın büyük ihtimal dedi ama gidip bakacam bi ara :)
-
upload yaparsın o zaman hacı bana pm den yollarsın ;) sana zahmet bende bulabilirsem upload yaparım ;)
-
konuyu hortlattım azıcıkın ama hala bulabilen yokmu yada elinde olup upluoad edebilicek biri ? :D
-
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
RapidShare: Easy Filehosting
-----------------------------
saol hacı indiriyorum hemen :D
-
ben de bunun mp3 olarak albumu vardı.. istiyen olurmu bilemem..
-
indirmeye başladım bende :)