folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hipofiz Bezi Tümörü Olan Var Mı? Veya Tanıdığı Olan?

Hipofiz Bezi Tümörü Olan Var Mı? Veya Tanıdığı Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Abi git baska doktorlara gorun bundan iki ay once cigerlerimde 7 fane kist cikti kafayi yicektim resmen doktora gosterdim yok biobsi yapilacakmis pet taramasi felan... bir hafta mal gibiydim sonra profa gittim ne oldu biliyor musun tamam bir seyin yokmus dedi dedim herhalde uzulmeyim diye boyle diyorsunuz. en son anlatti anlatti hemserim kanser felan degilsin bunlar normal kistler dedi dunyaya dondum. anlayacagim baska doktora git ha yok eger kesinlesirsede tedaviye baslarsin. Allah yar ve yardimcin olsun. edit// iyi huyluysa bi cacik olmaz abi o nodülün dna si farkli zaten kotu huyluya donme sansi yok kafan rahat olsun. simdi onu inceleyecekler benimde oyle eger buyurse alacaklar oda sapitmasin diye ve genelde buyumeyecektir. Birde asiri kilo kaybin yoksa ne bileyim son iki ayda deli gibi vucudun degismediyse salla gitsin reyis. kafan rahat olsun. zeybekustasi tarafından 11/Tem/13 12:14 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Tez zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun, ilk kez duydum böyle bir rahatsızlığın var olduğunu, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

hocam bir şey merak ettim, bu hastalığın sendeki belirtileri neydi ve son 5 yılda herhangi bir ilacı düzenli olarak kullandın mı? özellikle beyne etki eden depresyon türü ilaçları?

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 2061 Toplam Mesaj: 15