folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hırant Vs 13 Şehit

Hırant Vs 13 Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

şehitlerde dahil sende bende sayısal/istatistiki veriyiz, kelleyiz yani hiçbirimizin ismi yok, piyonuz işte (o ölenlerin adını bile bilen varmı tam olarak) nezaman anlıcaksınız bunu? sürekli aynı "hrant vs şehitler" edebiyatını yapmayın. 

evet acı büyük olabilir özelliklede geride bıraktıkları kadın ve cocukları ancak ne yazıkki ugruna öldükleri ülke bir hiç ki bence onları öldürende yine bu ülkedir

sevdiginiz devlet, "ugruna ölürüm abi" dediğiniz devlet en büyük torbacı, en büyük katil, en büyük hırsız, en büyük pezevenk (hani genel evlerde devlete baglıya ona hitaben) en büyük sucludur.

şimdi TSK bikac operasyon düzenlicek x bir balık adı verip; bir kaç pkklı öldürücek ve sizde oh iyi olmus diceksiniz milleti gazlıcak böle. terör halloluyo vsvs hey gidi

Bir de "ya sev ya terket" lafına değinmek istiyorum ve birşeyi cok merak ediyorum Neyi seviyosunuz?

Türk islam sentezi gerici faşist ideolojisini savunanların, yıllardan beri kullanageldiği slogan, ya sev ya terk ettir.

Sevmek tek başına düşünüldüğünde hiçbir anlam ifade etmeyen içi boş bir kavramdır. Neyi seviyorsun :

-Küçük çocukların açık rögar kapaklarından kanalizasyona düşerek ölmesini mi?
    -Parası olmadığı için hastane kapısında insanların öldüğü bir ortamı mı?
    -Asgari ücretle aile geçindirmeye çalışılmasını mı?
    -Emekçi çocuklarının 70 kişilik sınıflarda eğitim almaya çalışmasını mı?
    -İMF'nin kemer sıkma politikalarını mı?
    -...vs vs

Nedir bu derece sevilen şey? Ki bu sevgi uğruna 3. sınıf cinayetler işlenebiliyor ve hayata bakışı farklı olan insanlar hain ilan edilebiliyor.

Biriside Ya sev ya tahliye et demiş ondan sonra barbar denilince kızıyosunuz (: 

Bi laf vardı aklıma geldi ;

"Ulan öküz Anadolulu! Sizin milliyetçilikle, komünizm ile ne işiniz var? Milliyetçilik lâzımsa bunu biz yaparız. Komünizm gerekirse onu da biz getiririz. Sizin iki vazifeniz var: Birincisi, çiftçilik yapıp mahsul yetiştirmek. İkincisi, askere çağırdığımızda askere gelmek"   (:

Uzun lafın kısası bu ülke için canını verenleri anlamıyorum ki canını verselerde bir halt değişmiyor. Siktirsin özalın, paşaların torunları tayyibin ogulları şehit olsun. Kullandırmaya alışmışsınız kendinizi.

pff yazı yine uzun oldu :S 

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ya sev ya terket tabiki !

ama isteyen için yumuşatalım bunu biraz .

ya sev yada sev ,yada efendi efendi otur oturdugun yerde  .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Erkek

Arkadaşlar! Şehitlerimizin annelerinin gözyaşları benim de kalbimi incitti. En basitinden nasıl destek olabileceğimizi düşündüm ve bulduğum çözümü burada da paylaşacağım. Şehit ailelerimize msn görünen adımızı şu şekilde değiştirerek acılarını paylaşabiliriz:

Şehit ailelerimiz acınızı paylaşıyorum. 

İşte bu şekilde destek olabiliriz en basitinden. Şehit olanlardan birinin kardeşiniz olduğunu düşünün. Ve ülkedeki diğer insanların sizin acınızı paylaştığınızı düşünün. Ben bu şekilde değiştirdim görünen adımı. Ve listemdekilere de söyledim. Destek olmak isteyenleriniz de değiştirsin.

Şehit ailelerimizin acılarını hep beraber paylaşalım. Bir yürek olduğumuzu ateşin düştüğü yeri değil hepimizi yaktığını gösterelim.

Şehit ailelerimiz acınızı paylaşıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

vs nedir? vatan mı savunuyorsun. hangi dille.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------

vs nedir? vatan mı savunuyorsun. hangi dille.

ayrıntılara takılma, esere odaklan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Ya Bu Ermenılerın taaa anasının amkoyim.. bızım turk milleti çok SAF bır piç kurusu ermenı öldü diye hepsi ayaklandı salaklar.. sımdı 13 şehit vatan ugruna canlarını verdi nerede  o kadar insan..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

hrant dink cinayetiyle bu olayın ne alakası var? artık ishal olsanız olayı hrant dink'e bagliyorsunuz..

ya sev ya ba daba du o zaman (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:

arkadaslar o 13 askesimizin şehit edilmesinni nedeni, Ankara'ya gözdağı ve Ankara nın anlayacagı bir mesajdır.Hrant'ı katmayın şimdi o apayrı bir konu.Hem bazı arkadaslar adamın hakkında pek bişey bilmiyorlar gibime geldi.Atıp tutuyorlar.O adam Ortadogu da İslamiyet için , Türkiye de yaşayan farklı ırklara sahip ama aynı kültürü,aynı özü benimsemiş Yani Türk olmuş insanların ve güneyimizdeki devletlerde yer alan musluman insanların ilşkilerini,bu Ilımlı İslamlaştırma dönemlerinde daha da pekiştirerek bahsı geçen oyunu bozmaya yönelik çalışmaklar yapmış bir grubun üst duzey kademesindeki kişidir.Bunu bazıları bildigi için Hrant ı silmişlerdir.Ve katili hükümet diye göstermişlerdir.

Askerlerimizin şehit edilmesine gelince;burada acayip bir oyun var.Türkiye yi Irak a çekmek istiyorlar.Tamam hadi girdik  diyelim.İstedigimizi aldık yani Pkk yı vs etkisiz hale getirdik.Abd bi kere orda bela olur başımıza.Ekomomimiz bu sıralar allak bullak.Önümüzdeki dönemlerde ne olur bilinmez.Ama iyi bir şey olmayacagı kesin.Herşey de dışa bagımlısın.Tarımda bile bile dünya ülkelerini sollayan Türkiye,bu yıl tarım içerisindeki ürünlerden ithalat yapıyor.Bi de olaya buralardan bakmak gerekir diye düşünüyorum.

Son olarak,daha yazılacak çizilecek çok şey var.Tabi Asker de kendi hesabını yapmıştır,ne gelir ne gider diye ama bu iş boka sarar.Bu gunlerde boka sarar.Kurnaz olmak gerekiyor.Artık bndan snraki yorumlar sizin.İnşallah ben yalan çıkarımda ne a.q mun terörü kalır,ne o bizim yaşımızdaki pırıl pırıl aslanlar keklik gibi ölür.

Eyw...! 

kardeş öle bi yazmışsınki görende bu it sürüleri istedikleri anda askerimizi öldürebiliyor o kadar güçlü olduklarını zannedecekler  biraz daha kelimeleri seçmeye bak lütfen ve benide yanlış anlama sakın

şu da var bence 13 askerimimzi şehit eden alçaklar en az 100 kişiydi benim anlamadığımım nokta o yamacı gören bi özel harekat karakolu var nasıl olurda o kadar kalabalık bi grubu termalden göremezler bu itler en az 9 kişi dolaşırlar ve termal de mal gibi ortaya çıkarlar ya bu işte başkalarının parmağı var yada çok büyük bir ihmal var

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

morportakal demiş:

Türk islam sentezi gerici faşist ideolojisini savunanların, yıllardan beri kullanageldiği slogan, ya sev ya terk ettir.

Sevmek tek başına düşünüldüğünde hiçbir anlam ifade etmeyen içi boş bir kavramdır. Neyi seviyorsun :

-Küçük çocukların açık rögar kapaklarından kanalizasyona düşerek ölmesini mi?
    -Parası olmadığı için hastane kapısında insanların öldüğü bir ortamı mı?
    -Asgari ücretle aile geçindirmeye çalışılmasını mı?
    -Emekçi çocuklarının 70 kişilik sınıflarda eğitim almaya çalışmasını mı?
    -İMF'nin kemer sıkma politikalarını mı?
    -...vs vs

--------------------------------

orda sevilen şey nedir diye sormussun orda sevilen şey VATAN dır diyicem ve senin gözünde gerici faşist zihniyet olucam

orda sevilen;

yoklugun esiginden binbir zorlukla dönülen,

her santiminde sehit kanı akıtılmıs

izmirinde yunanı denize dökülmüş

Çanakkalesi gecilememiş

VATAN topragıdır

senin verdiğin örnek ise HÜKÜMET tir (bu hükümet için konusmuyorum bugüne kadarki yanlıs yönetimler)

saydıgın seylerin sorumlusu iseYÖNETİMdir yani bir nevi ,iktidardır

gelmiş gecmiş salak sacma yönetimler yüzünden bu ülkede cocuklar hastane kapısında ölüyorsa bunda VATAN için kan dökmüş şehitlerin,çizilen haritanın sucu yoktur.

öncelikle VATAN ve DEVLET arasındaki farki öğren

sonrada DEVLET ile HÜKÜMET arasındaki farkı öğren

sevgilerle...

(bir Türk-İslam sentezi faşist gerici genç (!) )

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 3322 Toplam Mesaj: 23