Hiroşima"Ya Atılandan 50 Kat Güçlü
-

Rusya, Hiroşima'yı yok eden bombadan 52,5 kat daha güçlü atom bombası taşıyabilen kıtalararası “Topol” füzelerinden birini daha bugün denedi.
RİA haber ajansının, Rusya Füze Kuvvetleri Komutanlığı Sözcüsü Aleksandr Vovk'un açıklamasına dayanarak verdiği habere göre, 20,5 metre boyunda, 550 kiloton'luk (550 bin ton TNT patlayıcısına eşit) atom bombası taşıyabilen “RS-12M Topol” tipi füze, ülkenin güneyinde Kapustin Yar Üssü'nden fırlatıldı.
NATO, bu tür Rus roket tiplerine “SS-25 Orak Füzesi” diyor.
ABD'nin “İran ve Kuzey Kore gibi tehditlere karşı” görüşünden hareket ederek, Polonya ve Çek Cumhuriyeti olmak üzere orta Avrupa'ya yerleştirmeye çalıştığı “füze kalkanını” delebilecek füzelerin denenmesine Rusya, yakın zamanda ağırlık verdi. -
millet bomba yapar bizimkilerde ota b*ka miting yapar işte.. adamlar yapmış helal olsun valla ne diyem...
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------
millet bomba yapar bizimkilerde ota b*ka miting yapar işte.. adamlar yapmış helal olsun valla ne diyem...
millet aklını kullanır bizimkilerde alakası olmayan ottan boktan örnekl verirler.
sen bi araştırsana acaba o roketleri halkları mı yapıyor?hukkçular mı yapıyor.
görende ruslar tüm gün oturup roket yapıyo sancak,göstri mösteri tepki yok o insanlarda :)
iyi ki bilim adamlarımız senin gibi mantık yürütmüyolar :) -
birbirimize bomba atmıyalım ,çiçek atalım amk :|
-
Adamlar yapsınlar iyi tamam güzel de bu kadar güçlü bir bombayı nerede kullanacaklar? Bunu kullanabileceğini bile düşünmek ürkütücü. Bu bomba sadece İsrail'n üzerine düşerse hakkını ödemiş olur.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
millet aklını kullanır bizimkilerde alakası olmayan ottan boktan örnekl verirler.
sen bi araştırsana acaba o roketleri halkları mı yapıyor?hukkçular mı yapıyor.
görende ruslar tüm gün oturup roket yapıyo sancak,göstri mösteri tepki yok o insanlarda :)
iyi ki bilim adamlarımız senin gibi mantık yürütmüyolar :)
-----------------------------ula ne saldırdın? ben halkları yapar demedim zaten=) ülkenin bilim adamları çıkmış miting yapıyorlarya ona diyorum ben
bizim bilim adamlarımızın halini=)
-
FOXXLY bunu yazdı:
birbirimize bomba atmıyalım ,çiçek atalım amk :|
-----------------------------:|
-
bu bombayla sanirsam dengeleri degistireceklerini saniyorlar
-
etrafımızdaki bütün ülkeler atom bombası yapıyolar. bizimde bir an önce nükleer santral kurup gerekli calısmaları yapmak lazım artık savaslar topla tüfekle kazanılmıcak herhalde
kötü bi haber :(
-
yani rusya diyorki . ey abd puştu benim cüküm senden 50 kat güçlü dikkat et ha. aklını alırım diyor :) dengeler değişiyor
-
ne dengesinin değişmesinden söz ediyorsunuz ?
abd atom bombasını taaa 2 . dünya harbinde attı. ruslar itim diyemedi. bugün 50 katı fazlasını yapmışsa ruslar abdliler de 2000 katı güçlüsünü yapmıştır. diğer bi değişle abd ruslara kaktüs atar ruslar abd ye papatya atar bu kadar (nokta) .