Hırsız.....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------

Hırsız kutup ayısı mı ?

bedeviyi bildiğimize göre...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:

@underzero

O zaman Hollanda'ya evlenmeye giden ibne Türkleri gören birisnin vaay efendim Türkler ne kadar götverenmiş dmeleri de aynı şey kanımca :| 

eger hollandaya gidip evlenen Turk binlerce milyonlarcaysa Turkler hakkinda oyle dusunmekte  haklisin kardesim derim,

ama bi tane Turk e bakip bunlarin hepsi boyleymis diyorsa o onun at gozluguyle baktigi dunyasidir.

Turkleri sirtindan vuran araplar tek kisi degildi veya on veya yuz kisi degildi bir ulus olarak hancerlendik. 

ve akillanmadik hala Azerileri, Turkmenleri  birakip araplarin pesinden gidiyoruz, yeni kazik yemek icin

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

@underzero

Konu o değilki konu şu; xz nin sevmediği birine küfür etmesi ve senin herkesin sevmediklerini anlatma şekli farklıdır demen... Benim bir sürü arap arkadaşım var Arabistan'da yaşayan demiorum Seyyid olur Şerif olur veya sadece Arap olur bendede annemden doğru gelen Arap kanı var yani bir ırka direk böyle küfür etmek yanlış olsa gerek... Bu sitede yanlış deilse bile bir adminin bunu böyle desteklememesi gerek...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    Vay bee.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek
    ilower bunu yazdı:

Devesiyle birlikte çölde yürümekte olan bir bedevi, güçlükle yürüyen, susuzluktan dudakları kurumuş bir adama rastlamış. Adam, bedeviyi görünce su istemiş; bedevi de devesinden inip ona su vermiş. Suyu içen adam birden bedeviyi iterek deveye atladığı gibi kaçmaya başlamış.

Bedevi arkasından bağırmış: "Tamam, deveyi al git ama senden bir ricam var: Sakın bu olayı kimseye anlatma!"

Bu isteği tuhaf bulan hırsız, biraz duraklayıp nedenini sormuş. Bedevi şöyle yanıtlamış:

"Eğer anlatırsan; bu olay, her yere yayılır ve insanlar bir daha çölde muhtaç birini görünce yardım etmezler..."

kEŞKE ANLATMASAYDIN HOJAM DUYMAYAN KALMADI..

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    ZoRKaYa bunu yazdı:

@underzero

O zaman Hollanda'ya evlenmeye giden ibne Türkleri gören birisnin vaay efendim Türkler ne kadar götverenmiş dmeleri de aynı şey kanımca :| 

eger hollandaya gidip evlenen Turk binlerce milyonlarcaysa Turkler hakkinda oyle dusunmekte  haklisin kardesim derim,

ama bi tane Turk e bakip bunlarin hepsi boyleymis diyorsa o onun at gozluguyle baktigi dunyasidir.

Turkleri sirtindan vuran araplar tek kisi degildi veya on veya yuz kisi degildi bir ulus olarak hancerlendik. 

ve akillanmadik hala Azerileri, Turkmenleri  birakip araplarin pesinden gidiyoruz, yeni kazik yemek icin

Konu sadece Araplar değil. Xz nin her konudaki böyle tutumu. İnanlara laf atar. Kürtlere laf atar. Araplara laf atar. Daha önce Kafatası milliyetçisi diye banladığın Torun Xz nin yanında Süt dökmüş kedi gibiydi :S

Ve sadece laf atar. Lafıda açıklayıcı değil sadece öldürmeli kesmeli türü. Bu sitede ne kadar Kürt olduğunu daha iyi bilirsin. Onların nasıl rahatsız olduğunuda tahmin edebiliyosundur. Haddime düşmese bile eğer sitede ayrım yoksa ya torunun banı açılmalı ya xz banlanmalı :S

Bir Türk olarak ben bile rahatsız oluyorsam. Akrabalarım arasında bi tane bile Kürt yokken sadece tanıdığım Kürtlerden dolayı rahatsız oluyorum. Benim milliyetçi görüşümüde bilen bilir ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ben sevmiyorum onlari diyen ile

agir hakaret kufur edeni bir mi tutalim ?

-

torun un mesajlarina bakarsan ne dedigimi anlarsin. 

Kürtlerle pkk yi ayni kefeye sokmayin, iste bu yuzden Turkiye yi seven insanlari da ayni kefeye koyuyorsunuz

ve onlari da kaybediyoruz.

pkk ya kursun sikan catisan korucular ermeni mi ? yunan mi ?  bulgar mi ?

hepsini ayni kefeye koymak mantik cercevesinde bir durum mu ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

İste underzero hocam soylemek istedigimiz sey bu. Bizde diyoruz ki herkesi aynı kefeye koymayın. xz'nin bunca zamandır attıgı postlarda kürtlere laf atma olayı var. Dedigim gibi ben kürtlerin arasında büyüdüm ve kirvem kürt. Mersinde olanlar güneykent taraflarını bilirler 10 yıl orada  yasamıs biriyim xz'ye Türkiye Cumhuriyeti'ni seven kürtler var dedigin zaman oyle sey olmaz deyip duruyor. Soyledigim sey pkk ile kürt kökenli vatandasın aynı olmadıgı. Ama yok ona gore tum kürtler pkklı. Eski mesajlarında bu acıkca belirtiyor hocam. Artık bi noktadan sonra gına geliyor. Adama soyluyoruz adam asalım keselim diyor. Bir arap ile kürt aynı sey degil. Araplar sırtımızdan vurdular ancak kurtler kurtulus savasında bize destek oldular. İkisini aynı kefeye koymamalıyız zaten :)

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Ya yok böle bişi :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    peki sen bunu nerden biliyorsun demek birileri anlatmış - iyilikten maraz doğar derler hele bide bedevi gibi çöl hayvanına , gördüğün yerde ezeceksin bu haşereleri

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4137 Toplam Mesaj: 34