Hırsız İçin Öneri...
-
Arkadaşlar merhaba..
Biraz önce yazlıktaki eve hırsız gelmiş.. Annemde içerideymiş kapının oynanma sesini duyup camdan bakmış ve hırsızla yüzyüze gelmiş kadıncağız korkmuş.. Akşam oraya gidicem.. Bir çözüm bulmam lazım.. Bahçe duvarı üzeri ferforje korkuluk var ama saolsun belediye yolu yükselte yükselte toplam 1.70cm civarlarında birşey kaldı duvar.. bunun üzerine caydırıcı olması açısından ne yapabilirim.. Aklıma ilk gelen jiletli tel oluyor varmıdır fikir ve öneriniz..
-
Hırsıza karşı doggy sıtayla. ve harekete duyarlı ışıklandırma ve kamera.
-
Eyw. hocamda yazları ordayız köpek alsak yazık garibim kışın ne yapıcak.. Gece gelmemiş bir kaç saat önce olmuş olay.. İyice yüzsüzlüğü ele aldılar amk çoçukları.. Gündüz vakti geliyor... Bizden biri olsa peşine takılsak başımıza iş alıcaz durduk yere..
Dikenli tel ve hareket sensörlü yapay cameralardan düşünüyorum hocam .. Ama daha etkili bir yöntem varmıdır ki.. El imkan verse vericen elektrikli teli değen kömür olacak ama işte...
-
Harekete duyarlı ışık sistemi ve kamera..
Aniden heryer aydınlanması bile hırsızı uzaklaştırır.

-
Dikenli tel en kralı olur.Atlaması da baya zorlaşır yani.
-
En maliyetsizi jiletli tel olur.
-
Hocam cvplariniz icin tesekkurler... Bende acikcasi acil cozum olarak jiletli tel dusunuyorum... 6metre si 30 tl civarlarinda... Ama bana rahat 130-150 metre lazim bide yapicak usta bulucaz artik...
-
fare yapışkanı da sür bol bol. Her yere bocala amk. Oç'yi tespit etersiniz 2 dakikada.
-
Noyan bunu yazdı
fare yapışkanı da sür bol bol. Her yere bocala amk. Oç'yi tespit etersiniz 2 dakikada.
hAHAHhahah :D ya bi git :D hocam yasyashasha
-
Noyan bunu yazdı
ciddi iyi fikir. amcam sürdü millet duvara yaklaşmaya çekinir oldu.
bu arada hocam tel işi pek fayda etmez. keserler. düz pense bile kesiyor. elektrikli tel yaparsan iyi olur fakat yarın öbür gün horon teper birisi tele dokunup al başına belayı.
-