Hırsızlık Olayları Hakkında
-
Arkadaşlar merhaba
Biliyorsunuz bir ay kadar önce motorsikletim çalınmıştı.
Şimdi bu motorsiklet hırsızlıkları ile devletin polisin ilgilenmediğini görüp bi imza kampanyası baslattık..
Lütfen motoru olan olmayan herkez bu imza kampanyasına katkıda bulunsun 10 sn sürmez..
http://www.tahribat.com/Forum-Motorsiklet-Hirsizlarinin-Videosu-185890/
http://www.tahribat.com/Forum-Istanbul-Sisli-Perpadan-Yamaha-R6s-Motorum-Calinmistir-Lutfen-Dikkat-184804/
Teşekkürler
Link
-
şimdi buradan bir kere daha sövecem, yine gelip bana devletin polisi hiç mi iyi iş yapmıyorda böyle konuşuyorsun diyecekler.
Bugüne kadar eşimin dostumun akrabamın bir sürü kişinin başından sınırsız hırsızlık olayı geçti. On binlerce lira paranın bir kerede çalındığı oldu ama bu .. emniyet güçleri hırsızlık konusunda hiç bir şey yapmamaya yeminli sanki.
-
Polis yakalasa ne olacak ki ? Adamlar 6 ay yatıp serbest kalıyorlar.Adalet sistemi değişmeli.
-
goz gore gore gitti be motor
-
olaya illa motor gozu ile bakmayın beyler..
-
Destek verelim. İnş. amacına ulaşır
-
Bu ulkedeki adalet işleyişi dassaginin agirligina bakiyor..
-
Türk töresi hırsızı öldürmeyi öğütler.
-
ETRoot bunu yazdı
Türk töresi hırsızı öldürmeyi öğütler.
bi yakalasam anasını bile bellicemde
-
imza attık
inşallah bulunur
-
Benzer bir olay ben yaşadım geçen hafta bisikletim çalındı. Karakola gidip ihbarda bulunduk çalındı diye ama hiç bir şekilde ilgilenilmedi. Hatta evraklar gerekli birimlere bile iletilmemiş, bu oradaki görevlinin iş güzarlığı sanırım. Sonra 4-5 gün sonra bisikletin yerini kendimiz tespit ettik tekrardan gittik polise durum böyle böyle bulduk adam verin bulalım bisikleti, yok hiç kimsenin salladığı yok sonra allahtan işini hatırlayan(milletin can ve mal güvenliğini sağlamak) olan bir polis müdürü (sanırım biraz nüfuzu da kuvvetli) bir iki telefonu ile yeterli ciddiyet gösterildi ve sivil polisler ile gidip hırsızları yakaladık. Dediğim gibi polis bulmak için ekstra çaba göstermez denk gelirde çevirmeye falan girerse ozaman yakalanır motorunuz anca.