Hit Üye Nasıl Yakalarım ?
-
Musket bunu yazdı:
a.q. once sitenin duzgun bi adi olmasi lazim, sonra senin adam gibi sagda solda forumlarda takilan bi adam olman lazim, msn listenin 8764398752983740263298469387583469588612893 kisi olmasi lazim... once site ne, neyle ilgili domain adi ne ? forum mu yoksa alakasiz bise mi bunlari soyle soora soru sor hoca, biz muneccim miyiz ?
ewt kısmen doru benim gibi olman lazım :) çok nette çevren geniş olmalı sitenin ismi pek önemli değil kısa ve akılda kalıcı olması yeterli daha sonra markalaşır zaten... sitenin önce içeriği sonra tasarımı en sonda programlaması iyi olmalı ii yöneticilerin olmalı biraz para birazda sabır -
onu ıcnıne ozel bır sayfa koy ıcınde yaza bıldıgın kadar kelıme yaz turkce sozlukle yetımeyıp bıldıgın butun sozluk kelımelerını ekle arama motorlarında dırek cıkarsın ne aratırlarsa aratsınlar zaten sonrası senın sıtene kalmıs .....
-
ir2 gibi artiz olucan yani (: euhehue, yada Decameron gibi 24 saat online olup her naneyi okuyup sadece coook saglam laf kitleyebildigin yere msj atican seklin olcak, ama bos adamdan da sekil olmuyo once oturup baya bi konunun ehli olmak lazim... decameron oyunlar dahil her zikimi biliyo enteresan bi sahsiyet, hayranlik duymuyorum desem yalan hani...
ir2 bomban oliyim patlat beni diyorum... ( Harun, Lyc[Ra], BuzuL anlamistir :D ) -
En kesin reklam yöntemleri:
1-) Siteni geliştirdikten sorna Google'a ekle
2-) Arkadaş çevene dağıt
3-) Msn'de nickine yaz
4-) Siteniz toplistlere ekle
5-) Chat odalarında ve büyük sitelerde reklam yap
Bunları doğru şekilde yaparsan siten hitalır ama site kötüyse yine bir işe yaramaz
-
bende bir yöntem varda söylemem :D 4,000 üyeyi nerden buldum sanıyorsunuz verirsem kaynağı kurur:D
-
kardeş sen siteni aç tahribat olarak biz sana yardımcı oluruz duyuru yaparız tüm tarikat üye olur rahat ol sen
-
aga e mail lisler vat toptan mesaj gonderıon
bende var lazımsa bırkısmını tahrıbatada kodum ama üzerine bıraz daha ekledım bi 7-8 bin tane oldu ama dolu dolu
Toplam Hit: 3854 Toplam Mesaj: 18