Hit Üye Nasıl Yakalarım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Musket bunu yazdı:

a.q. once sitenin duzgun bi adi olmasi lazim, sonra senin adam gibi sagda solda forumlarda takilan bi adam olman lazim, msn listenin 8764398752983740263298469387583469588612893 kisi olmasi lazim... once site ne, neyle ilgili domain adi ne ? forum mu yoksa alakasiz bise mi bunlari soyle soora soru sor hoca, biz muneccim miyiz ?

ewt kısmen doru benim gibi olman lazım :) çok nette çevren geniş olmalı sitenin ismi pek önemli değil kısa ve akılda kalıcı olması yeterli daha sonra markalaşır zaten... sitenin önce içeriği sonra tasarımı en sonda programlaması iyi olmalı ii yöneticilerin olmalı biraz para birazda sabır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    onu ıcnıne ozel bır sayfa koy ıcınde yaza bıldıgın kadar kelıme yaz turkce sozlukle yetımeyıp bıldıgın butun sozluk kelımelerını ekle arama motorlarında dırek cıkarsın ne aratırlarsa aratsınlar zaten sonrası senın sıtene kalmıs .....

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ir2 gibi artiz olucan yani (: euhehue, yada Decameron gibi 24 saat online olup her naneyi okuyup sadece coook saglam laf kitleyebildigin yere msj atican seklin olcak, ama bos adamdan da sekil olmuyo once oturup baya bi konunun ehli olmak lazim... decameron oyunlar dahil her zikimi biliyo enteresan bi sahsiyet, hayranlik duymuyorum desem yalan hani...

ir2 bomban oliyim patlat beni diyorum... ( Harun, Lyc[Ra], BuzuL anlamistir :D )
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek

En kesin reklam yöntemleri:

1-) Siteni geliştirdikten sorna Google'a ekle

2-) Arkadaş çevene dağıt

3-) Msn'de nickine yaz

4-) Siteniz toplistlere ekle

5-) Chat odalarında ve büyük sitelerde reklam yap

Bunları doğru şekilde yaparsan siten hitalır ama site kötüyse yine bir işe yaramaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bende bir yöntem varda söylemem :D 4,000 üyeyi nerden buldum sanıyorsunuz verirsem kaynağı kurur:D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardeş sen siteni aç tahribat olarak biz sana yardımcı oluruz duyuru yaparız tüm tarikat üye olur rahat ol sen

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

aga e mail lisler vat toptan mesaj gonderıon

bende var lazımsa bırkısmını tahrıbatada kodum ama üzerine bıraz daha ekledım bi 7-8 bin tane oldu ama dolu dolu

Toplam Hit: 3854 Toplam Mesaj: 18