Hit Yapmış Oyunlar (Yarım Pls.)
-
coomand conquer 3:Tiberium war
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------
heroes 3-4 hastasıda vardır fazla yer kaplamaz.
-----------------------------
heroes 3 oynuyorsan takılalım bi gece tugrulbaba ? -
Counter Strike 1.5 Counter Strike 1.6 57-Medieval Totat War 2 Fifa 2006 58-Farcry Fifa 2007 59-Doom 3 Word Cup 2006 60-Spider-Man 3 Pes 6 61-Gta San Adreas 18 Wheels of Steel Haulin 62-Resident Evil 2 Area 51 63-Hitman Age of Empires III 64-Mortal Kombat 4-5 Call of Duty 65-Silkroad Online Call of Duty 2 66-Unreal Tourment Call of Duty 3 Generals Zero Counter Strike Condition Zero Conquerors Delta Force F1 2002 F1 2006 Fair Strike FIFA Manager 06 FlatOut2 FM 2005 Türkçe Warcraft 3 frozen throne Gta Vice City Gun Hard Truck 18 Wheels of Steel Knight OnLine MotoGP2 Age of Myhtology NBA LIVE 07 Need for Speed Carbon Need for Speed Most Wanted Need for Speed Underground 2 NitroFamily Painkiller! Pes 6 Play Ghost Recon Advanced Warfighter Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Punisher Quake 2 Quake 4 Riddick Robin Hood - DotC Serious Sam 2 SeriousSam Street Racing Syndicate Tomb Raider UEFA Champions League 2004 - 2005 Coomand Conquer 3 Warlords IV Wolfenstein Rainbow Battlefield 2 Command & Conquer 3 Tiberium Wars
YARDIMLARINIZI SONUCU BUNLARI ÇIKARDIM HEPSİNİ KURUCAM ALLAH(C.C.) HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ARKADAŞLAR
-
Tomb Raider serisi (özellikle The Lost Revelation,çocuklar kafayı çizsin) ve Serious Sam...
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------Silkroad Online manyak hit oldu sürüsüyle fan sitesi bile acıldı bende oynuyorum silkroad online gamesultan diye Türkiye ayağı var oraya cafe sahibi olarak üye olursan gold satarak millete parada kazanabilirsin
Knight online da hala oynayanlar var onuda koyuverirsin artık
-----------------------------silkroadı kur
-
LOTR: The Battle for Middle-Earth 2
bunu kesin kur -
LOTR: The Battle for Middle-Earth 2
evet bunu kesinlikle kurucam hatta yüzüklerin efendisinin ne kadar oyunu varsa kurmak lazım :P
-
abü bf42 ve tüm genişleme paketlerini kur bf42nin.ayrıca cod serilerini ve moh serilerini ve de genişleme paketlerini de kur :) koyu bir ww2 oyunları hastasıyımdır , eğer bu oyunların hepsi bizim burdaki cafelerde olsaydı , garanti 15 saat otururdum :) amk , burda bi yerde moh var , bi yerde cod , bi yerde bf mk :) ha unutmadan ultima online , k.o , sro , wow gibim oyunları da kur , vallahi müşteri eksilmez.hele bi de k.o da dupe denen bişi var , onu öğren yap dupe , sat item vallahi para basarsın :) ben bi ara oynuyodum , bağımlılk yapıo k.o mk , bikaç kişi de getir cafeye k.o oynayanlardan adam oynasın , diğer adamlar da bi süre sonra merak eder oynar , vallahi kıvamına gelsin her biri 10 saat oturur :D ben kendimden biliyom , önceden ben de öleydim :p
-
kinght onlie
frozen throne
prince of persia 2throne
pes 6 yükle kalkanın aq
-
Counter Strike : Source
World Of warcraft
Starcraft
Counter-strike 1.6
NFS Most Wanted
Doom3