folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hitlerin Devasal Uçaksavar Kuleleri

Hitlerin Devasal Uçaksavar Kuleleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ccaglayan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam tam saplantımdan kurtuldum dedim tekrar hortlattın :D suan deli gibi gene ikinci dünya savaşı belgeselleri belgesel tadındaki filmlere başladım bu arada elimde bi kaç tane adolft hitler ve ikinci dünya hakkında belgeseller olucaktı onları sunucuya atıyımda herkes indirsin sebeplensin :))

Bekliyoruz...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Bu kadar betonu bizim müteahhitlere verseler şehir inşa edecek kadar bina çıkartırlar. 

hacı ama işe yaramış.Ruslar bu binaları bombayla yıkamamışlar milletin dışarı çıkmasını beklemişler şehri aldıkdan sonra.

3.5 metre eni var duvarın.Bizdeki karakollarada el bombası atsan çöküyor mk.

çünkü karakollar geçici olarak yapılmıştır...çünkü karakollarda asker yoktu eskisi gibi asker dağdaydı karakol sadece 1 hafta lık konaklama yeri olarak bilinirdi. şimdi yavaş yavaş güçlendiriliyor sadece...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

Jubei bunu yazdı:

Ccaglayan bunu yazdı:
    Hocam tam saplantımdan kurtuldum dedim tekrar hortlattın :D suan deli gibi gene ikinci dünya savaşı belgeselleri belgesel tadındaki filmlere başladım bu arada elimde bi kaç tane adolft hitler ve ikinci dünya hakkında belgeseller olucaktı onları sunucuya atıyımda herkes indirsin sebeplensin :))

Bekliyoruz...

30 Dakika sonra ilk belgesel geliyor Adolf Hitler'in Biyografisi 1Mbit upload ile ancak bu kadar hızlı upload edebiliyorum :| elimden geldiğince belgesel arşivimi suncam 

http://www.tahribat.com/Forum-Ikinci-Dunya-Savasi-Uzerine-Ve-Bilimsel-Belgeseller-162093/ burda açtım bi konu ordan takip edilebilir :) elinde olanlarda burda paylaşırlarsa sevinirim sabit bi belgesel topic i oluşturalım bari :)

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:42'da Ccaglayan tarafından düzenlendi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Gerçekten çok muhteşem ya.. Inanılmaz bi zeka var adamda :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

leningard kuşatması

bu olması lazım izlemiştim bu filmi aynı mevzu geçiyordu orada da alamıyorlar orayı bekliyorlar yiyecekleri bitsin diye ama olay tam tersiydi yani

kuşatan nazilerdi 2. dünya savaşı sevenler izlesin güzel filmdir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Strateji konusunda almanlar çok eksik bu alanda ingilizler bir adım önde maalesef.2.dünya savaşında o kadar taktik hatalar yapıyorlarki 1 cepheleri çok geniş alanlara yayıyorlar.2.batı cephesini yani ingiltere yi etkisiz hale getirmeden doğu ya kocaman bir cephe açıyorlar.bir şekilde kediyle sevişmek gibi.3.norveç te geliştirdikleri uranyum veya ağır suyu almanya ya getiremiyorlar ingiliz casusları almanya ya gönderilecek olan ağırlaştırılmış suyu baltık denizine gönderiyorlar önemli zaman kaybı yaşanıyor.4.geciken ve bu gecikmenin sonuçlarının telafi edilemeyecek kadar önemli olmasına rağmen ruslara yapılan saldırının yunaninstan ın italya tarafından etkisiz hale getirilememesi yüzünden kışa kalmasıdır.koskoca 6. ordunun leningrad ta kaybolması bunların sonucudur.en önemlisi romanya da elde ettiği petrol yataklarına yapılan saboteleri engelleyememesi ve cephelere düzenli petrol ve lojistik sağlayamaması.yoksa verchmacht kadar dayanıklı bir kara gücü kesinlikle yoktur.Dünya daki sayısız ilklere imza atan bu nazi cikler tarih sahnesinden geçip gitmişlerdir.ilk jet motorlu uçağın yapılması ilk konvansiyonel başlıklı füze tıptaki sayısız buluş ve katkılar vs gider.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 8997 Toplam Mesaj: 37